sila_42yigit Kızlar 3 ayı yeni geçtik gogusum gevşek oluyor geliyor ama az geliyor doyar mi acaba yoksa mamaya baslayimmi çok çaresiz kaldım doymuyor mu ki acaba
_tuuggcce_ sila_42yigit göğüslerin yumuşaması ile sütün azalıp azalmadığı belli olmuyor. Çişli bez sayısı günde 5-6 ise ve kilo alımı iyi ise mamaya başlamayın. ☺️
Ebru52- sila_42yigit bebegın kılo alımı takıp etmek uzun sürer bezden anlaya bılırısn mesela ben her ıkı saatte bır emsırıyorum ve ıkı saatte bır bezı doluyor önce yarım saat emzrıyorum uyanıksa bu süreyı uzatıyorum uyuya kalıyor zaten kalan sütü makinayla sağıyorum içiriyorum . Gerçi 1 haftalığız daha Makına varsa dolu göğsü sağ çıkan süte bak kaç ml birde emzir sonra sağ çıkan süte bak az mı emıyor cook mu (Ayına göre kaç ml süt yeterlı olur nette var ) sen sağma yapmıyorsun kaç saatte emzrıyorsun
Aybarssmom_ Canım pek emin değilim ama kilo alımı ve bez kirletme olayı normalse doyuyor demektir, internette bununla ilgili sayılar vardı ama hatırlamıyorum şu kadar çişli bez şu kadar kanalı bez vs
Aybarssmom_ sila_42yigit çok bilgim yok hiç doğum yapmadım etrafımda gördüğüm kadarıyla süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışın