Mugemurside1 10 haftalık hamileyim. İdrar sonucuma bakabilir misiniz. Öğleden sonra sonuç göstereceğim.
Mavisim3457 Mugemurside1 selamlar. Bence idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gebelikte yaşanan durum. Allahın izniyle endişelenme. Bol su iç. içebilirsen 2.5-3 litre. Yoğurt tüket. Tuvaletini tutma az da gelse git yap. Mesanen de kalmasın ki enfeksiyon artmasın yanma vs yapmasın.
gokyuzununogrencisii Mugemurside1 idrar yolu enfeksiyonu canım, doktor zaten söyler ona göre fitil yada tek kullanımlık şase verir geçmiş olsun 🌿
Yassey Mugemurside1 canım hafif enfeksiyonun var çok fazla değil akıntıntında var herhalde bol suyla atabilirsin bide sirkeli suyla taharet yap canım
Mugemurside1 Yassey evet doktor a söyledim yeşil sarı koyu renkli kokulu alıntım oluyordu. İdrar yaparkende yanma vardı. Hemoglobin +1 ne demek acaba
Mavisim3457 Cankuss35 Selamlar Sizin içinde aynı durum geçerli. İdrar yolu enfeksiyonu var. Bol su, sık iç çamaşırı değiştirmek. Yoğurt tüketimi. Cranberry diğer adıyla kızılcık öneriliyor kurusu olabilir, yaşı bulunmaz herhalde.
Ziynetdefne16 Mugemurside1 idrar yolu enfeksiyonunda görülen idrar rengini koyulaşmasina sebeb olan kan hücresi gorulmesiymis idrarda ama korkulacak bise değil suyu az mı tüketiyorsunuz doktora sorun o daha iyi bilir aslında biz ne dersek boş
Ziynetdefne16 Ziynetdefne16 lökosit yüksekliği de idrar yolu enfeksiyonu demek ama az yani benimki 100 dü
Cankuss35 Mavisim3457 daha önce hiç yaşamadım valla o yüzden napcağımı da bilemedim teşekkür ederim ❤️
Mavisim3457 Cankuss35 Geçmiş olsun. İşin başı boş su içmek walla. Normalde yaşamayan biri bile gebelikte karşılaşıyor. Bende yaşadım bunları uyguladım. Antibiyotiklik olmamaya bakın olunca da yapacak bir şey yok mecbur ilaç 😇
Cankuss35 Mavisim3457 evet hamile olunca zaten yaşamadığım şey kalmadı sağolsun bebik ve hormonlar😂😂😂 içiyorum bol bol daha iyi gibiyim . Kana karışınca sıkıntı oluyor sanırm