ilaycete213 Kizlar 6 haftalık gebeligim var bugün doktora gittim kese var bebek görünmüyor çok başındasin die birde kese rahmin biraz üzerinde sizce bir sıkıntı yok degilmi 15 gün sonra tekrar gelmemi soyledi
1palyaco ilaycete213 ben bebeği 7.hafta gördüm . Görünmemesi normal . Doktorunuz rahmin yerini sıkıntı olarak mı gördü ? Yani görmediyse sorun yoktur burda denilenlere takılmayın .
Gamzecanpolat ilaycete213 Haftada bebek 8. Haftada kalp atışını duyarsınız canım geç döllenme olabilir benim de öyleydi
ilaycete213 @1palyaco yok sıkıntı ama sadece neden bebek biraz rahmin üzerinde die söylendi sonra sıkıntı varmı dediğimde yok dedi 15 gün sonra gel dedi inşallah sıkıntı olmaz bu benim ikinci gebeliğim kızım vefat eti 4 ay önce insan biraz korkuyor
1palyaco ilaycete213 başınız sağolsun korkmayın stres yapmayın ki karnınızdaki bebekte olumsuz etkilenmesin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🤲🏼
Gamzecanpolat ilaycete213 Bebek görünmese bile illaki rahimdeki değişiklikten anlamıştır canım doktor benim de senin gibi 2 hafta zor geçmişti görecek miyim diye insan diken üstünde oluyor görürsünüz Allahın izniyle
ilaycete213 @Gamzecanpolat aynen eşimde öyle diyor birşey olsa söylerdi herhalde biz anneler çok fazla eşlerimiz gibi rahat değiliz
Paronayanne ilaycete213 kesinlikle öyle valla. Bir de benim toksoplazma testi pozitif çıktı. Kendi kendimi yiyorum inanın. Nasık böyle oldu diye. Eğer annelik buysa inanıyorum ki zor bir meslek