Arzuss1 Sevvalll42 ben adete 8 gün kala kahverengi lekelenme yaşadım ama yerleşme için erken bi süre galiba yerleşme değil
MelodyFairy Sevvalll42 iki gün lekelenmem oldu bugün gelmiyor bile ama idrar testim negatif çıkıyor 🥹
Arzuss1 Sevvalll42 bir düşük yaşadım daha önce onda yerleşme kanaması veya herhangi bir belirti yaşamadım sadece günüm geldiğinde test yaptım öyle öğrenmiştim
Sevvalll42 esnyz14 evet herkes yaşamıyo ilkinde yaşamıştım şimdi adetime 2 hafta var acaba ne zaman oluyodu unuttum sormak istedim
esnyz14 Sevvalll42 Yumurtlamadan 1-2 hafta sonra adetten 1 hafta önce diye biliyorum doktorum söylemişti ama herkeste aynı mıdır bilemiyorum. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🍀
AnneAdayi27_ Sevvalll42 ben adete üç gün öncesinde yerleşme kanaması gördüm fakat sonrasında pembeye dönük devam etti ve düşükle sonuçlandı tabiki her gebelik aynı olmaz . inşallah gebesindir yerleşme kanaması ise muhakkak doktor takibinde ol 🌺
Sevvalll42 AnneAdayi27_ yok daha lekelenmem olmadı ama unutmuşum ne zaman oluyodu acaba diue benimde ilkinde ilk üç ay kanamam devam etti sonra kesildi 6 aylıkken de kaybettim zaten
Hulo2105 MelodyFairy canım bazen 10. Gün gecikmede bile kanda çıkarmış. Geç döllenmeden ötürü morali bozma reglin iyice geciksin öyle dene bir de
Mihranur MelodyFairy canım biraz daha bekle eğer devam etmezse direk kan ver hatta en sağlıklısı beklenen adet gününden 10 gün sonra yapmak
Mihranur Arzuss1 canım bende ilk gebeliğim düşük oldu onda yaşamadım yerleşme kanaması adet günüm 8 gün geçince kan verip öğrendim ikincisinde şuan ki gebeliğim yani adet günümde lekelenme yaşadım 1-2 devam etmeyince kan verip öğrendim yine
Mihranur Sevvalll42 ilk gebeliğimde yaşamadım ikinci gebeliğimde adet günümde az bi lekelenmem oldu açık kırmızı hatta regl oldum sandım 1-2 gün bekledim devam etmeyince test yaptırmıştım