alyamm_33 Selam kızlar size acil bir şey sormam lazım benim ciddi derecede tembelliğim var şu an reglımı 5 gün var kadın doğuma gidip tester yaptırmak istiyorum sizce ne yaptırmaliy AMH testi başka ne yapılmalı
hsns alyamm_33 sorudan pek bişey anlamadım yumurta tembelliği mi var ? Eğer öyleyse kadın doğuma gidip bebek düşündüğünüzü ve bir sıkıntı olup olmadığını merak ettiğinizi söylüyorsunuz o gerekli testleri yapıyor. Sizin söylemeniz gibi Amh istiyorum deseniz de uygun gördüğü taktirde yapar
Beeyzanurr alyamm_33 bebek düşündügunuzu soylerseniz hormon testi yapar yumurtaliklariniza bakar bizim kararimizla test isteyemezsiniz ki doktor neyi gerekli görürse o
Sedoliko alyamm_33 ne zaman doktora gitsem reglin 2. Veya 3. Günü gel. Şimdi bakmak çok bir şey ifade etmez diyorlar. Sende regl olmayı bekle bence. O zaman hormon testlerini de yapıyorlar
Merve-metin alyamm_33 tüm hormon testlerimi yaptırmak istiyorum amh testi de istiyorum derseniz dr yapıyor ben gittiğimde öyle söylemiştim yaptı ama adetin 2.veya 3.günü gitmeniz lazım hormon testi için bende de hormonlarda tembellik başlamış ilaca başladı dr
alyamm_33 hsns canım bu amh testini özel hastaneler kaç defa istedi fiyatı çok yüksek 1.500′e yapıyorlar Özel hastanede ben burada büyük kadın doğum var devlete ait O yüzden nasıl söylesem de yaparlar diye sonuçta özel hastane dedi desem yapmazlar
alyamm_33 Merve-metin işte gideceğim hastane devlet hastanesi olduğu için ve araştırma hastanesi ben söylersem yapar mı bilmiyorum O yüzden nasıl sorsam diye yazdım
Merve-metin alyamm_33 adetliyken git hormonlarıma bayağıdır baktırmadım baktırmak istiyorum dediğinde test yapıyorlar zaten canım ben eylülde devlete gittiğimde söyledim adetliyken gel yaparız dedi dr