Bimiyendis User22 kumaşını da çok beğendim, yıkadım kurutmadan çıkardım ütülemeden giydim direk. Fermuarlqrı falan da kaliteli. Çekme de yaomadı renk de vermedi. Tüm renklerinş alasım geldi 😅 tam bedenimi aldım ben koyu yeşil bide bej renginde
User22 esra_demiribis0309 bende 75 kullanıyorum emzirme sütyenlerimi 100 aldım 90 95 te alınabilir ben büyük aldım biraz
Portakalkabugu1453 esra_demiribis0309 en güzeli emzirme atleti sütyenler çok tehlikeli 3. Hamileliğim tecrübe ettiğim şey şu ki sütyenlerin sıkılıhından mastit olabiliyo süt taşlaşması yani onun agrısını acısını anlatamam emzirme atleti esnek yormuyo hiç bi yerin görğnmeden emzirebiliyosun ucu falan da çıkmıyo
Tazeanne68 User22 ben başka bilmiyorum onun pijamalar eşofmanlar daha rahat oluyor paçası lastikli erkek eşofmanı al büyük beden hemde esin kullanır sonrasında
Esra1965 User22 yarım olan karnı sıkmayan tunik eşofmanlardan giyebilirsiniz rahat olur hem hareket kısıtlamaz hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz. Sağlıkla gelsin bebek 🥰
Hnd_01 User22 bunu bende hep düşünüyordum ama esas düşündüğüm normal doğum yapanlar hastaneye ne ile gidiliyo 😅pijama ile mi ? O an suyumuz geldiğinde veya sancimiz tuttugunda nasıl olacak 🙈hastanede hemen kıyafetlerimizi cikarip hastane önlüğü giyiyoruz dimi ? Ben 10 sene önce normal doğum yaptım.hic hatırlamıyorum o süreci.sadece doğum anını hatirliyorum.
YldrmNUR User22 ya bir şey diyeceğim Allah razı olsun iyiki postu açtınız. Valla hiç aklıma gelmedi çıkarken ne giyeceğim. Sadece iki pijama koymuştum kendime. Şimdi bi düşündüm de kanamam olur bir şey olur iki pijama da lekelense giyecek bir şeyim kalmaz. Aslında yedek kıyafet almak çıkarken giyeceğin kıyafeti almak çok mantıklı
User22 YldrmNUR yaz doğumu olcaksa bence en mantıklısı elbise ama benim gibi kış olusaksa esnek eşofman bence. O an giyimi kuşamı zaten kimse düşünmez doğumdn doğuma değişiklik gösterse de doğumun her türlüsü zor bence yedek kıyafet bulunması avantaj kan vs gibi durumlar iiçibde değiştirmek gerekir insanlık hali ne olacağı belli olmaz
2erkek1kiz User22 hastaneye giderken en rahat kıyafetlerle gıdecegım için onunlada dönücem inşallah zaten eve gelince yine pijama time 😂
YldrmNUR 2erkek1kiz yani şimdi sancının ne zaman gelceği doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz belki gece pijamalıyken panikle apar topar gideceksiniz nerden biliyorsunuz. Benim eltimin öyle oldu şahsen. Erken doğum oldu 32.haftada suyu gelir gelmez panikle üzerini bile değiştirmeden o şekilde hastaneye gitti hatta giderken çantayı almayı bile unutmuşlar arkalarından gidip biz getirdik. Hayatta her türlü ihtimali düşünmek gerekli
Portakalkabugu1453 AlpEmir kesinlikle katılıyorum bütün hastane içi ve sonrası kıyafetlerimi ordan aldım muhtesemler
esra_demiribis0309 Portakalkabugu1453 tecrubem olmadığı icin bilgim yoktu bu bilgi için teşekkürler 🌼
-rzrnmrt47 User22 trendyoldan miss dünya lissa die bi sayfa var ben ordan aldım 30 haftalık hamileyim şuan giyiyorm hastane çıkışında da onu giymeyi düşünüyorum
Sumeyyesm User22 instreetten Lumberjack eşofman aldım kumaşı çok yumuşak rahat bunaltmasin diye içi pamuklu istemedim
-rzrnmrt47 User22 eviniz doğalgazlı ise çok güzel oluyor beli falan ayarlanabiliyor emzirme yerleri var zincirli falan baya iyi