BUSRA-2121 bebisliozlem ben çok güzel bi lohusa takım aldım onunla da çekeceğim fotoğraf 🥰açıksanız trendyolun kendi markasının çok güzel picama takımlarındaki var bakın isterseniz 🌹bende israf olduğunu düşünmüyorum gerekli şeyler hele önümüz kış hep evdeyiz bunları giyeceğiz
User22 BUSRA-2121 pijamam var onları aldım evdede zaten eşimin swettldrinide olsa giyiyorum 😃😃 ama ilk doktor kontrollerinde felan giymeye günlük kıyafet olarak eşofman düşündüm hem evde hem hastanede giyilir Yenidoğan çekimide yaptırcam sezeryan olmak beni çok düşündürüyo 😐 gebelik şekerindn dolayı sezeryan önerildi normalde kilo almadım dolabımdan olan bişey illa bulur giyerim ama koca bi kış evde geçicek sweet eşofman tarzı alışveriş yapmam lazım
bebisliozlem bebisliozlem bu arada Allah izin verirse Nisan’da doğum ve Haziran sonuna kadar buz gibi oluyor Uşak. Ben Uşak’ta yaşıyorum 🙏 hayli hayli ben alacaklarımı 6 ay boyunca sürekli giyicem. Konu sahibi de mantıklı alışveriş düşünüyor benim gibi 🙏
Yello User22 canım benim kardeşim yeni doğum yaptı eşofman takımıyla çıktı hatta ben dar olur dedim se gayet oldu bence addax dan eşofman takımı alabılırsın 💖
Yello bebisliozlem evet canım bel lastikleri de güzel ordan alabılırsın yada Trendyol da GRIMELANGE markasının da çok güzel ürünleri bence pijamayı ilk gün giy çıkarken de eşofman giy 🥰
Aysnrclk User22 merhaba canım bende senin gibi düşünüyorum illa emzirmek içindekiler kontrollere eve misafir geldiğinde hemen kolay giyinmeye ihtiyaç duyuyor insan ben kapalıyım instagramda cuwal diye sayfa var oradaki ürünler standart 46 bedene kadar uyumlu bakabilirsin elbiseleri de var
Betul-10 User22 ben hamilelik dönemimde giymek için triko pantolon aldım defactodan beli çok rahat esnek, üstü de var ama ayrı satılıyor o şekilde bi takım yapabilirsin ,sonra da giyilebilecek rahat bir takım olur bence😊
Bircicekanne User22 valla fitilli tulumları çok öneriyorlar bn giderken giydiğim normal kıyafetlerimle çıkarım diye düşünüyorum sweetshrt eşofman tayt fln gibi
42Cey34 Mavi triko takım aldım bende erkek annesi olarak mavi giyerim diye düşündüm,hem doğuma giderken giyerim hemde çıkarken diye düşünüyorum inşallah 💙
Elfanne User22 canım lcw den triko pantolon ve üst var takım mis gibi triko pantolon beli lastikli oluyor yüksek bel olması önemli ben ondan aldım yüksek bel olunca dizisine değmez kaç kilosun ve doğum ne zaman
Evremoz User22 bi tane polar bi tane de kafide pijama aldım. Çıkışta ne giydigimin cokda önemi yok bence ,hastaneden çıkıyorum sonuçta oradan da hoop eve. Gezmeye gitmicem ki ,umursamam .
Elfanne Elfanne User22 bak canım attım bu alt fiyatı ustude var uygulamasında ben altını çok severek kullanıyorum ustu hafif kısa diye giyemiyorum dışarıda tesetturluyum