Annesii23 User22 beli yüksek olsun yeterli zaten sezeryan dikisi öyle çok yukarıda değil baya aşağıda oraya kıyafetiniz denk gelmez merak etmeyin. Ben triko takım aldım Trendyoldan hem hamilelikte hemde lohusalkta giymek için onlar rahat olabilir. Ayrıca ben doğumdan sonra sıkı şeyler giymeyi tercih ettim mesela eski taytlarmn içine girdim sıktı başta ama sonra göbeğimi toparladı
AlpEmir User22 OYSHO da güzel eşofman takımlar var, onlardan aldım Yumuşacık ama deneyerek veya bakarak alsanız daha iyi, alt kısmı bol oluyor, benim alt xs, üst M beden
Portakalkabugu1453 AlpEmir kesinlikle katılıyorum bütün hastane içi ve sonrası kıyafetlerimi ordan aldım muhtesemler
Nurov User22 eşofman yada pijama nasıl kullanıyorsunuz ben ilk bebeğimde uzun elbise üstü sabahlık aldım çünkü dikiş yerinize gelebiliyo eşofman lastikleri
User22 Arzu343434 ben bana yazdınız sanmıştım benim aldığım pijama pamuk ama ben 165 e almadım 419 du benimki Trendyol LadyMina Pijama Kumaşını çok beğendim ama çok rahat yumuşak esnek
DilekArminB User22 istediğiniz kıyafetle çıkarsınız canım banane :) ben arkadaşın lafına karşılık espiri yaptım dizlik bişey yok üzerinize alınmayın 😘
Arzu343434 User22 dikiş zaten bi haftada iyileşiyormuş. bol yüksek bel eşofman alsan yeter bence ben öyle yapıcam
Nurov User22 o zaman elbise alın niye boşuna acı çekiceksinki denk gelir değer falan sünnetli gibi dolanıyo insan o halde, ben yine elbise takımı bakacağım ama çeşit bulamıyorum
User22 Nurov ocakta doğum yapıcam o yüzden salaş dikişimi rahatsuz etmicek takım varsa eşofman tercih ederim elbise ne kadar da olsa üşütüyo insanı elbisem var zaten duruma göre elbise giycwm Pijamadada hem elbise hem pijama aldık herks pijama önerdi ama ben dikişten dolayı tereddüt ettim en kötü üşüye üşğye elbise giycem
Nurov User22 ben şubatta doğum yapmıştım üşümeniz mümkün değil inanın hastaneler zaten sıcak oluyo, bide kalın elbise tercih etmiştim ben babanne elbisesi gibi bişeydi ama rahattı şimdi şık bişey istiyorum ama hep ince oluyolar bakalım arıcam daha
nurmk Kitapkolik660_ Çok mantıklı bir soru soruyor bence. Zaten her şey pahalı gereksiz şeylere para vermektense fikir alışverişi yapıyor.
nurmk User22 evet koyu rengi de vardı tükenmiş. 74 kiloyum 7. Ay bitecek ama son ana kadar giyerim. 2xl almıştım