yavrusincabim1807 Yaşayan varmı bende başından beri oluyor ama bu aralar çığaldı sanki kızlar sizdede oluyormu batma ve sızı aniden endişeleniyorum ilk gebeliğim doktorum ilk başta sormuştum normal demişti
Nesli46 yavrusincabim1807 ani hareket olunca kramp şeklinde bişey oluyor ondanmı bahsediyosunuz eğer oysa korkulacak bişey değil ama insan genede korkuyor 😄
yavrusincabim1807 mimar_anne İlk zamnlwrfa evet rahim genişliyor normal demişti ama halamı devam ediyr
mimar_anne yavrusincabim1807 tabi ki rahim doğum yapana kadar genişliyor yoksa bebek nasıl büyüyecek ☺️
Esraaaas mimar_anne ben 16 haftalığım iki gündür gece uyurken belimdennsağ tarafımdan karnıma doğru ağrı giriyor kalkıyorum uzanıyorum 5 dakika sonra yavaş yavaş geçmeye başlıyor neden oluyor bu
Nesli46 yavrusincabim1807 belirti bendede sadece uyku var yataktan kalkmak istemiyorum onun harici belirtim yok midem falan bulanmıyor
Nesli46 yavrusincabim1807 bende çok evham yapıyorum senin gibi bende bugün muayene oldum 7 aralıkta gitmiştim aslında tekrar randevu alıp gittim her gittiğimde haftası değişiyor ama farklı doktora gittim 15 demişti diğeri bu 16 dedi bizdede bi sıkıntı yokmuş bu vesileyle cinsiyet öğrendik😄
yavrusincabim1807 Nesli46 ilk bebek mi siizinde? Cinsiyet neymiş bana zatwn kendi doktrm erkek demişti devletteki doktorda erkeğe bnziyr dedi dün 🙂