Aybarssmom_ Kızlar 35 haftaya girdim, ilk başta üşüttüm sandım ama 2 gündür akşamdan mide bulantım bir başlıyor sabaha kadar devam ediyor sonra kayboluyor. Bu haftalarda bu şekilde olan var mı ya, sona yaklaştıkça her gün bir güncelleme geliyor sanki🤦🏻♀️
Ankara-58 Aybarssmom_ bende aynı diyorum cnm ne zaman yei hafta merhaba desek bir güncelleme geliyo bende 34+5 doğum korkusu stres başladı naisl oldu olacak diye
EslemBosnak Aybarssmom_ 39+4 haftalığım mide bulantısı ve ishal ağrılar uykudan uyandırdı yine bir kaç haftadır bendede var bir kav gündür de nişanım parça parça geliyor
Ilba_34 Aybarssmom_ kesinlikle katılıyorum 18-19. Haftama kadar zaten istifra mide bulantısı yaşadım 30dan sonra her hafta ayrı bi güncelleme geliyo bende de var mide bulantısı karnım aç ama yiyince de çıkaracakmışım gibi başlarda olmayan baş dönmeleri şuan olmaya başladı hayırlısıyla bi doğursak 🙄🫣😁
MorKelebek54 Aybarssmom_ konuya bi yorumum yok bende yeni gebeşim ama son cumlene koptum ya guncelleme felan demissin ya cok hosuma gitti 😂😂
Ankara-58 Aybarssmom_ bende sag tarafıma yatsam sag kalcam agriyo sola yatsam sol kalcam ağrıyo ne yapacağımı sasirdim
Ankara-58 Aybarssmom_ ama sanki yeni hamile kalmış gibi hisler yaşıyorum ilk bebegimde ya bilememişim yada bu zor geciyo ilk baştan belli gebelik ağır geciyo
EslemBosnak Aybarssmom_ umarım artık başlamasını istiyorum gün geçtikçe dayanmak dahada zor geliyor çünkü
Aybarssmom_ Ilba_34 valla öyle benim de bulantım çok olmuştu önce ama şuan açlıktan bulanıyormuş sanki birşeyler atayım ağzıma dedim malum uyku muyku kalmadı biraz iyi geldi 😁
Ilba_34 Aybarssmom_ bende mide yanmaları da çok fazla her sabah eşimi işe yollarken bir elma yiyorum hamilelik başından beri bir kasa elma yemişimdir 😂🤦🏻♀️
MorKelebek54 Aybarssmom_ ay valla daha 18. Haftamdayim cok cok sukur hersey yolunde gitti mide bulantim felan hic biseyim yoltu gule oynaya hamileleik gecirdim simdiye kadar hatta ne diyorum biliyon mu suan ki bebemin hamileligimde cok rahatim ya ikinci hamileligim de boyle rahat gececegini bilsem cok rahat olcagimi bilsem ikinciyi de oglum 1 yasidnayken yaparim ama bu gebelik cok rahst da ikincisi rahat oluo olmicaginin garantisini veremedigim icin ikinciyi sonra istiyorum ama bilsem rahat olcafini yaparim diger turlu yemez cunku 😂😂
Aybarssmom_ MorKelebek54 açıkçası ben de çok zor hamilelik geçirmedim bulantım çoktu ama kusma olmuyordu yemeye devam ediyordum zaten çokta kilo aldım ohoo ben ikinciyi yaparım millet hamileliği ne abartıyor dedim sonra 3.trimester başladı ve ilk söylediğim şey ben ikinciyi yapmam oldu 🤣🤣🤣 bünyeye göre değişiyor tabii 😅
Aybarssmom_ Ilba_34 ben onun için akşam yemeğinden 1 saat sonra maden suyu içiyorum uyumadan 4 saat önce yemeyi kesiyorum yatağa girmeden de 1 bardak süt içip 1-2 kaşık tahin yiyorum midemin durumuna göre o şekilde çözüm buldum valla tavsiye ederim 😅