Nerden başlasam bilmiyorum duygularımın tarifi yok cuma günü sancılarım artı hastaneye gittik yatışım verildi dogumhaneye çıktım sabaha kadar nst ve tüm kontorller yapıldı 2 cm açılmam olmuştu ama daha fazla illerileme olmadi için cumartesi günü öğlen sezeryan döndüm normal çok istiyordum istediğimiz gibi gitmedi açılmam olmadi için öğlen 2 gibi içeriye girdim yaşadığım korku heyecan bebeğime kavuşacağım o anlar hepsi çok güzeldi onun sesini duymak tüm ağrılarımı dindirmişti Oğlumu gördüm ilk an ah kızlar yaşadığım tüm korkuya degdi onun kokusunu icime çektim öptüm mutluluk göz yaşlarım şimdi yanımda uyuyor meleğim ve saat 15:00 gibi oğluma kavuştum cumartesi günü sizlere tavsiyem asla kendinizi korkutmayın ben başlarda kendimi çok korktum ağladım inanın onlara değmiyor o an bebeginizin sesini duyunca oh derin nefes çekiyorsunuz onun karnimdan cıktı an o hissi o kadar güzeldi ki çok şükür diyorum Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın🤲🥰 biz çok iyiyiz bu arada meleğim tam 38+6 gün ve 3 kilo 100 gram doğdu🧿
Merhaba teyseler❤