Busraaa1014 merhaba. ya şoyle hastane kuucuk. Ama inanin cok yorum yapabilecek kdr kalmadm hastanede.16sinda dogrdum 17sinde oglen ciktim. Odamdayken odaya gelen ebe hemsire doktor vs hepsi guleryuzluydu hepsnden memnun kaldim ben nacizane. Oda da cam yokmus gliba (kendimde degildm pek o yzden bilgim yok) annemler oyle demslerdi. Yatak yoktu benm odamda,buyuk bi koltuk gbi bsy vardi. Bu arada Dogumhane diye bi yer yok desem yanls olmaz herhalde 😂 gul hoca, bugn dogurtalim seni diyip yukari ciktigmda buyukce bi oda dusunun,ortada ince bi duvar var, sol tarafta iki yatak var lavabo flan orda yatip sanci cekiyorsunuz vs. Sag tarafta ise çatal var ve ta ta tammm dogumhane burasiiii 😂 esim suni sanci aldigimda yanima geldginde, dogumhane nerde dedi bende ne bileym bu katta veya alt katlarda falandir herhalde dedm. Meger durudgumz yermis dogumhane😂😂 bu yönü cok kotu hastanenin. Ama cocuk doktoru olsun ebeler vs olsun ben memnun kaldim yani. Benmle beraber 2 kisi dha dogum yapti. Onlara karsida gayet sicak ve sakin, yakin davrandilar..bagirma veya sert konusma hc olmadi. Son olarak, 2.ye hamile olsam yine bi gul hocaya gidecegim ama dogumu orda yapar miyim blmiyorum. Ben istesemde eşim istemez o kendince hc begenmiyor hastaneyi. Ne alakaysa sanki o dogurdu.ddd cok uzun oldu ksuura bakmayinn 🌼