Lalemmm12 Kızlar bişi dicem 🤣 canım aşırı ekşi çekiyor aranızda bilenler varmı bilmem ama canım takalina çekiyor bilmeyenler için soylim baharat bu işte tuz nane limon tuzu pul biber ve biraz summak canım aşırı çekiyor yani çok yesem sorun olur mu
MorKelebek54 Lalemmm12 kuzum sorun olcagini sanmiyorum ama cok baharalti oldugu icin mideni cok yakanilir bilemedim yani valla ☺️☺️
MorKelebek54 Anneadayiii__ bende onu dedim de dayanamuyorum diui 😂 cocuk icerde baharatlarla halay cekicek gebelikde bu kadar baharatli yenir mi Allah askina 😂😂😂
MorKelebek54 Lalemmm12 kiz yeme yeme uyuyamican sonra mide yanmasindan baska bisi at agzina eksili bisi meyve ye en azindan mideni yakmaz bebek erkek mi kiz mi bizim ki erkek benim bi irisirk tursu bile midemi yakardi o yizden tursi bile yiyemiyorum tarliyi da gebelikden once hic sevmezdim simdi hayrani oldum 😂😂
Anneadayiii__ MorKelebek54 ben yesem direk ağrıdan bayılırım salça bile koymuyorum öyle yemeklere normalde de reflü var bende bi de hamileyken daha fena oldum bi kere misafirliğe gittik çorbaya ekşiyi fazla kaçırmış komşumuz kadın da dedi dokunuyorsa yeme diye bende ayıp olur diye yedim ama o gün kusa kusa resmen kilo verdim 😂
MorKelebek54 Lalemmm12 e ondan dedim iste ben tarlici oldum gebelikden sonra ve erkek cinsietimiz. Ye eksiyi getir ayseyi ye tarliyi getir hakkiyi derler hurafe felan ama bende tuttu valla 😂😂
MorKelebek54 Anneadayiii__ 😂😂😂 dikkat etmek kazim kiz ben bi salata yaltim dkeiyim simid canin ceker neyse icine kup kup salatalik turcu dogradim en fazla 4 5 tane vardi icinde o gun resmen mide yanmasinin alasini yasadim erkek benek bekliyoruz hurafe felan ama tatlici oldum gebelikden sonra oncesinde hic tatli sevmezdim sramazdim simdi mutfagi didik didik ediyrum tatli bisiler bulmak icin sen dusun yani 😂😂