kizbebekannesii bak canim. Ahkam kesmek denilen yoldan yürüyorsun. Ve kusura bakma sert olcam ama boş konuşuyorsun yani benim için. Gebelikle ilgili basımdan çok korkunç bir hamilelik geçti. Bunun bilincinde bi anne adayi olarak yazıyorum. Yasanmisliklarimla yazıyorum. Ilk gebeliğimde ikili taramaya gittiğimde dr nasal bone görülmedi icime bi şüphe düştü dedi diye dr dr dolaşıp nasal bone u kendi gözümle.gormeden rahat edemedim.gunlerce yürek daglanmasi yaşadım. Tam rahatladım oh hersey yolunda derken 18. Haftada kanamam oldu. Dr beyninde kistik bi yapı var bebeğin dedi. Perinatologa geçiş yaptim amniyosentez önerdiler. Daha bilmiyo ve anlayamıyorum o zamanlar. Dedim bu amniyosentezde sonra bebeğin kisti düzeltilebilecek mi? Niye böyle bi riski alıyoruz. Yok dediler. Sadece sıkıntısı var mı yok mu öğrenip gebeliği sonlandırmaya yonlendircez . Eee ben her ne var ise kabul ediyorum istemiyorum sonlandırma dedim. Yaptirmadim.1 ay sürekli gozetimlerle, beynin gelişimiyle ilgilenerek geçti. Ve o 1 ay boyunca insanın her nefes alışında canı batar mi kendisine. Bunu yaşadım. Yutkunamadım yaşadıklarımı. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Sonrasında başka bi dr da bebeğinin ağır bir anomalisi olduğunu ve daha bi sürü sürü sürü şeyi öğrendim. Düşündük ve sonlandırmaya karar verdik. Bu ne demek sen biliyo musun? Anlayamazsın da zaten. O karnimda öldüğünde hissettiğim boşluğu aciyi. Ac parcaya bölündüğümü?Ölü bi bebek doğurmak için 32 saat verdikleri suni sancida bile ah canim aciyo demeyi kendine yediremeyecek bi acı evlat acısı. Ya neyse. Işte böyle bol keseden konuşuyorsunuz ya insanların içini girmeden düşünmeden. Buna tahammül edemiyorum. Ben hep.down diye bekledim. Dedim.ne olacak bi sürü downlu bebek var. Kendimi hazırladım. Ama hayat daha başka şeyler çıkardı.karsimiza. O yüzden diyorum.gebeligini sonlandırın diye değil ege r bi sıkıntı varsa ne ile karşılaşacağını bilerek yoluna devam etsin ki güçlü karşılaşın herseyi