gokyuzununogrencisii HMH nasıl başlatıyor acaba bunu hep merak etmişimdir . Mesela hurma ye diyorlar çok da görüyorum Instagramda vs tamam yerim yeter ki hurma olsun 😅 ama ne kadar açılmaya yardımcı acaba kızlar
Glcn-61 HMH walla 35. Haftadan beri her gün ada çayı hurma yiyip içiyorum 37+2 şu an henüz ne bi sancı ne bşka bişe yok işe yaramıyo mu nedir 🤷♀️🤣
hsrtt_ HMH ben şu şekilde yapıyorum sabahları kahvaltıdan sonra evde spor yapıyorum yada yürüyüş yapıyorum hava güzelse sonra eve gelip adaçayı ile 3 tane hurma yiyorum.Sonra klasik ev işlerini hallediyorum.Daha sonra pilates topumu alıyorum 15 dk lık bir egzersizim var onu yapıyorum.Akşam yemekten sonra ahududu yaprağı çayını demleyip 2 fincan içiyorum.Sonra meyve olarak ananas varsa onu tercih ediyorum.38+1 deyim artık bu rutine sıcak duşta ekledim.Bakalım bebem ne zaman gelecek 😊
Ozik Ananas hurma adaçayı son bir kaç gün bunlaranyuklendim ben. 40. Haftama kadar yalancı sancım bile çıkmıyordu. Bunlarla başlattım sanirim.
Buketkayaa01 gokyuzununogrencisii içeriğinde oksitosin hormonunu fazlaca bulundurduğu için rahim kasılmalarını etkiliyor canım hurma
Bbuusra gokyuzununogrencisii Doktorum hurmanın tıbben bir etkisi olmadığını biz dinsel açıdan anlam yüklüyoruz dedi. Canın isteyince ye ama bir etkisi yok dedi.
Buketkayaa01 Son 3 gün kaldı ve gelen giden yok belirti bile yok suni sancı istemiyorum sezaryenden cok korkuyorum meryem ana otuna kadar denedim yani demekki gelmek isteyince geliyolar bacım. Ada çayı ahududu yaprağı çayı rezene papatya tarçın hepsini denedim bende bir işe yaramadı🤦♀️
Cicekmelisa Buketkayaa01 suni sancıdan korkmayın gercekten insanlar cok abartıyor yaa suni sancı kendi sancının aynısı 🥰
Buketkayaa01 Sumeyyealts denedim zaten riskim yoktu başından beride hiç kesmeden devam ettik ilişkiye amaa yok gelen giden🫠
Cigdem_48 Buketkayaa01 bilmiyorum ki 37. Girdiğimde korkudan hareket edemiyordum şimdi ne yaparsam yapayım gelmiyor diye amuda kalkacağım yakında 😅