Baharatajanova Ftsysf normal canım seninle aynı gunlerdeyken bende buradan post açmıştım 3 gün filan öyle hareketsizdi yada ben hissedemedim ama normalmiş sonrada arttı yine hareketleri şuan 23+3 üz maşallahı var
Erkeekaannesii Gizemnur17 Bende ilk hareketini 17. Haftada hissettim tekmeleri 20.haftada ama bizimkide babasına tekme atmıyor çok nadir atıyor şuan 27+2 olduk geceleri tekmelerden uyutmuyor 😂
Gamzeramo Gizemnur17 valla benmki elini koyar koymaz bebis hareketi kesiyo napiyosam tekme atmıyor ben elimi koyar koymaz hareketleniyo 27+5 iz suan😂😂
Bircicekanne Gizemnur17 biraz bekleyin merak etmeyin durmuyorlar bir süre sonra bn eşime sarılıyorum uyurken eşime bebeğimiz karnımın içinden dayak atıyor eşim uyanıyor hareketlerden 😂 diyor ki tekmelerden belim ağrıdı 😅
yelizerduran Gizemnur17 Gizemnur17 26+2 deyim Bizimkide aynı içeride kıpır kıpır resmen parti yapıyor ama babası elini koyunca duruyor son zamanlarda yine biraz hissettiriyor ama çok nadir 😄
Zeyd_Mom_22 Bernuska valla ben hatırlıyorum küçük kelebek gibi hissetmişdim 12 haftasında doktora gittiğimde söyledim dedi ola bilir hassasın hissetmiş ola bilirsin. O yandan bu yana hep haraketini hissettim😊
eda9616 Ben 20. Haftalar da hissettim babası çok net olmasa da 24. Haftada elimi karnıma koyduğunda fark etti
Evremoz Gizemnur17 Babasının hissetmemesi için her şeyi yapıyor. Tüm gün beni bombamdımana tutup karnimi bile hoplatıyor ama babası ne zaman elini koysa gıkı çıkmıyor bir anda hepsi kesiliyor. Her defasında böyle oluyor.
Kevser_my Gizemnur17 bizde öyle 16-17. Haftada filan ilk hareketlerini hissettim babamızda 20. Haftamızda şuan 22 haftalığızz 🙂🙏
Arzuanne 20 falandı heralde şuan 31 olcak çok hareketliydi hele babaya aşırı babasına eklesin hemen dönmeler tekmeler
Drysvrucr Kaçıncı haftada ilk hissetti hatırlamıyorum ama bence artık babasını tanıyor ve sadece o elini koyduğunda hareket etmeye devam ediyor 😍 30 haftalığız bu arada ♥️♥️🧿
Esra_Omer_21 Gizemnur17 gece eşime sarıldığımda sırtına tekme atardı eşim net hissederdi 3 yaşına giricek hala gece yanımızda yattığında babasının sırtına tekme atar😂
Nilaz47 Gizemnur17 ben ilk 16 da hissetim şimdi 22+4 olduk ama eşim hala hissetmiyor halası bile hissetti ama eşim ellini koyduğu an kıpırdamıyor bebişimiz 😂
Egyildizz Haftalar da daha net hissedersiniz tekmeleri bizim 20. Haftada başlamıştı ufak ufak hareket
Burcukk16 Haftamdayım.. Gün içerisinde sol tarafımda sızlanma ağrı gibi bişiler oluyor. Acaba harwket ediyor ben mi anlamıyorum?