rabisskocc Hatice--- teşekkür ederim içimi ferahlattın ya katiyen uyuyamıyorum eşimde uzun yolda yarı gelecek dört gündür yok moralim de hiç yok :(
Hatice--- rabisskocc yasadım o durumu dibine kadar hemde ama dediğim gibi kendimize ettiğimizde kalıyoruz o stres zaten herseyden daha kötü ve bebeği de etkiliyor o yüzden akışına bırakmak gerekiyor bolca dua 🤲🏻
Hatice--- rabisskocc nerdeyse aynı şeyler kanama olursa su gelirse hemen geliyorsun hastaneye dendi erken doğma riski vardı ciğer geliştirici yapıldı 30 haftasında falan yanlış hatırlamıyorsam haftasını öyle klasik şeyler hep doğuma da vardık 38 hafta 3 cm açılmayı geçmedi 2 gün sancı çektim bana mısın denedi gelesi olmayınca da gelmez 😂😂 Sonra sezaryen tabiki
Hatice--- rabisskocc evet vardı kendi sancım da vardı suni de aldım ama 3 cm’le kaldı 2 gün çektim hastanede yani sonra sezaryene döndü açılma olmadığı için
Birsen56 Kızlar başka postada tadım 2iz gebelik som adet tarihime göre 22 haftal7k dr 2 hafta geriden hesaplıyo 20 haftalık bebeklerin gramı 369 biri diğeri 350 çok az dedi kiloları sizce nasıl banada az geldi ama sağlıklılar kafama çok takıldıya