sl_bcx Kızlar prilamı gece örnek acıktım bisey yedim saat 1-2 gibi ve arkasına içtim ise yarar mı nette 2-3 saat açlık olması lazım diyor doktor bana yatmadan iç dedi eczacı üstüne aç yazmış sizler nasıl kullanıyorsunuz 🥰
Gulcannnnnnnn sl_bcx gece yatmadan önce iki tane üst üste içiyordum doktorum öyle tavsiye etmişti ve sabahları falan bulantım olmuyordu .
Mia0121 sl_bcx canım açken biraz daha emilimi kolay oluyor etkisi artıyor gece acıkıyosan ilacı biraz erken iç açlık hissin varken biraz geçince bişeyler yersin daha iyi olur
sl_bcx Gulcannnnnnnn ve aç tok fark ediyor mu sizin bisey dedi mi doktor bir saat önce yemek yedim mesela
Gulcannnnnnnn sl_bcx yok fark etmiyor sadece yemeğin hemen üstüne içmeseniz daha etkili olur ben gece 12 gibi içiyordum yemeği de 8 gibi falan yemiş oluyordum
sl_bcx mavideniz6 gece en geç saat kaçta içiyorsunuz örnek şimdi içsem olur mu bir saat önce yemek yedim
Anneadayiii__ Ahsennesli evet deli gibi uyutuyor zaten benim bulantılarım hala geçmedi doğuma kadar da geçeceğini sanmıyorum
Bbuusra sl_bcx Çöp bir ilaç 4 tane içiyordum geceye kadar kusuyordum sonra da uykumdan uyanıp kusuyordum. Yaptığı uyku da yanında cabası. Sonra bıraktım onzyd yazdı doktor.
Gulcannnnnnnn Bbuusra kişiden kişiye değişiyor sanırım durum çünkü ben bu ilaç sayaesinde bulantılarımı durduruyordum , yatmadan önce de aldığım için deliksiz bir uyku çekiyordum .