Essss1987 Sabahtan beri belimde karnımın alt kuramında geçmeyen ara ara gelen kasılma ve bel ağrım var.3. Doğumum olacak nasipse ama ilk ikisinde ilk başta hep suyum geldi sancıyı anlayamıyorum.Sancı konusunda tecrübesi olanlar yazabilir mi?
Sinemmm1 Essss1987 35+5 benimde kasıklarımda sürekli bir adet ağrısı gibi ağrı var. Ama geçmiyorsa sürekliyse yalancı sancı diye biliyorum. Doğum sancısı belirli aralıklarla geliyormuş. Bende ilkini suni ile doğurdum sunideki sancı da belirli aralıklarla geliyordu. Birde dikkat ettim özellikle yatarken ağrıyor kalktığımda bir iş yaptığımda otururken hissetmiyorum ben sizin de öyle mi
Yassey Essss1987 bende aynı 35+5 teyim kasılmaları nasıl hissediyorsun benim ilk bir yerlerim ağrıyor ama tarif edemiyorum😂
Essss1987 Aysnk şimdi başladım tutmaya.Hep ilk önce su gelince suni sancı ile doğum yaptığım için acemi kaldım bu sefer.Fazla yorgunluktan da olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Essss1987 Sinemmm1 Sinemmm1 Bende şuan tam tersi ayaktaylen daha çok ağrıyor.yatıyorum biraz hafifliyor ama geçmiyor.Sancı var desem değil yok desem değil.Geceden beri sersem ettti beni.Karnım sert baya o mesela geçmiyor.
Essss1987 Yassey bel özellikle sağ tarafı.Karnımın altı adet ağrısı gibi.o sırada karnım sertleşiyor tuhaf yani
Sinemmm1 Essss1987 karın sertleşmesi kasılma olabiliyormuş. O peki sürekli mi yoksa aralıklarla mi oluyor onu takip edin bence. Kasılma şeklinde de olabilir doğum sancısı çünkü
Essss1987 Sinemmm1 Ağırlaştım baya birde idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan da şüpheleniyorum doğum sancısı olsa şimdiye gelirdi diye düşünüyorum.Yprgunluktan da olabilir.Şimdilik evdeyiz.Yarın doktor kontrolümüz var hayırlısı bakalım
Hey123 Ben plansız sezaryen istiyorum Düzenli kasılmaların olunca hastaneye git denildi İlla sancı su nişan olacak diye bekleme dediler bana Ama sizinki normal doğum olacagı için acele etmenize gerek yok Kendinizi takip edin bence