Safiye1234 Pamuk evet gerçekten bu nazar yüzünden kızımı emziremwdim 6 .ayda kesildi sütum birinin yanında emzirdim maşallah nasıl yutuyor sütun var herhlde dedi ve kesildi o yüzden kimsenin yanında emzirmeyin
3438FG rabisskocc 28+6yım erkenden böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorumm bende de ozaman tık yok üzülme yalnız değilsin 😂
mommys1 Pamuk kürtaj olmuştum 3 ay sonra hamile kaldım tekrar acaba süt kanallarım mı açıktı gelmeye devam etti öyle düsündük 😂
Pamuk mommys1 Bende erken doğum dan 3 ay sonra hamile kaldım.O zamn süt baskilayici ilac verip goguslerimi sararak süt gelmesini engellemislerdi🥹
2prensesannesiiii Pamuk benim 20 haftamda geldi sıkmayın erken doğuma yol açarmış 31 de gelmek istedi yatışım yapıldı 4 gün doğum durduruldu sonra 37+6 haftaya kadar tuttuk küçük hanımı vaktinde sağlıcakla gelsin yavrunuz🥰
Melos066 Pamuk valla 24. Haftamdayim dün bildiğin göğsüm kaşındi açıp baktığımda su gibi beyaz sıvı geliyordu çok siviydi bende şok oldum daha önce de iç çamaşırı giymedigim için belli oluyordu tsortlerimde ıslanma falan oluyordu ilk defa böyle şahit oldum
Melos066 Pamuk benim doktorum arko falan nemlendirici sur dedi kasindikca öyle yapıyorum biraz alıyor kaşıntıyı