Pamuk Kızlar 25+6 haftadayim.Biliyorum normal ama serklajli olduğum için endişe ettim.Goguslerim sızlıyor açık su gibi süt gelmiş.Uclari ağrıyor 🫢🫢
NovaVina_ Pamuk postlara dalıp gitmişim aa bir de baktım kim buralarda 😅🥲🥹 Hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim ki ben hic :(
Pnr22 Pamuk normal hayırlı olsun diyelim ben de 22 haftaligim arada sızlama oluyo süt üretimi basliyo dedi doktorum maşallah diyelim
hunilimom Pamuk hormonlar yavaş yavaş yükseliyor ellemeyin sıkmayın çok acıyorsa yağ vs bişe sürün nemli kalsın
Anneadayiii__ Pamuk evet bende sütüm gelince insanlara söylemeye başladım çevremdeki büyükler kızım herkese söyleme nazar değer dedikleri için artık söylemiyorum. Herkesin böyle hemen gelmediği için nazar değebilirmiş 🍼
Safiye1234 Pamuk evet gerçekten bu nazar yüzünden kızımı emziremwdim 6 .ayda kesildi sütum birinin yanında emzirdim maşallah nasıl yutuyor sütun var herhlde dedi ve kesildi o yüzden kimsenin yanında emzirmeyin
Premsesko Pamuk Ayyy valla benimde sızlıyor ama gelen giden yok ama ne güzel işte doğuma kesin sütün olacak 😂
3438FG rabisskocc 28+6yım erkenden böyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorumm bende de ozaman tık yok üzülme yalnız değilsin 😂