betulll-988 Kizlar 37 hafta oldukk, ben 39 da sezeryan dusunuyorum annem cunku o zaman gelicek , acaba benim bebis 39 a kadar bekler mi , yoksa erkenden sanci gelir mi korkuyoruuuum☹️
ysmnn112 betulll-988 lütfen Hee şey normalse normal doğum yapın. Hele ki benim gibi ağrı eşiğiniz düşükse. Ameliyatın 6.günü ve sadece biraz hafifledi ağrılarım. Normal doğumda bu acıyı sadece o gün çekip bitiyor. Normal olsaydı şimdiye çoktan rahatlamıştım ayaklanmıştım. Hakkınıza hayırlısı olsun. Nacizane tavsiyem bu yönde.
Melek2845 betulll-988 aynı düşünceyle 39 a gün aldım ama dr baya aşagıda beklemeyebilir dedi 1 haftam kaldı bakalım. Doğum başlasada bisey olmaz ilk bebegimde 1 hafta erken suyum gelmisti hic bisey olmadi sadece biraz fazla aç kaliyosun sanciyi flan kesiyolar sıkıntı olmuyo
Meltemmms Ben de 37+2 yim gelsin istiyorum hemencik 🙈 azıcık karnım kasılsa heyecanlanıyorum ya da hafif sıcaklık hissetsem ay suyum mu geliyor diyorum ama gelen giden yok🤣
Elffyns Meltemmms aynızı 37+3 oldum ama Harran tuvalete gidiyorum nişan mı geldi suyum mu geldi sancım mı var diye ama daha erken diyorum sonra kendime 38 i bi geçir diyorum 🤣
Nazli_001 Meltemmms bende 37+2 yim bugün kontrolüm var 2 haftadır sancı vede kasılmalarım var duzensız sekılde bu hafta donu arttı bakalım Nts de ne çıkacak doktorum gelısımını bıtırmek üzere demıstı geçen hafta 18 Aralığa gün almıştık belki daha erkende gelebilir sağlıkla gelsinler ☺️
Meltemmms Elffyns ben de öyleyim ama çok şükür prematüre kısmını atlattık 🤣 bide bana 30.haftada ciğer geliştirici yapılmıştı bebiş için. O yüzden rahat hissediyorum 🤣 bide 10 günde alt karnım aniden çatladı her geçen gün dakika başı yağ sürsemde ilerliyor çatlaklar. Doğsun istiyorum minnoş🤣🥰🥰 tabi sağlıkla gelecekse❤️❤️
Elffyns Meltemmms inşallah sağlıkla gelirle ben artık o kadar catladım krem bile sürmüyorum olan oldu diye 😉
betulll-988 ysmnn112 malesef panik atagim var , normali kaldiracak gucu kendimde bulamiyorum.Sezeryan icin icim biraz daha rahat, hakkimizda hayirlisi🙏🏻