Catcilek Arkadaşlar bebek tuzlama adeti hakkında ne düşünüyorsunuz bana mantıklı gelmiyor sizler tuzladınız mı daha önce zararlı değil mi sizce?
Gamzecanpolat Catcilek Bizimkilerde bebekleri tuzlarmış eskiden kokan insan kokuyor ya tamamen ter bezleriyle alakalı ben tuzlatmam bebeğimi şahsen tenleri çok hassas oluyor
Minigiim-vebenn52 Beni tuzlamışlar ama ter kokuyorum yine de sanmıyorum ter kokusuna bi etkisi olduğunu 😂🤣
Meryembozkurt46 Ben ilk çocuğuma yapmadım şuan ikinciye hamileyim 34 haftalık olduk onada yapmayı düşünmüyorum
Catcilek İnternette sıvı kaybı yaşanabilir böbrek yetmezliğine kadar gidebilir yazıyor ebe de tavsiye etmedi ama aile büyükleri de bilirsiniz kaya tuzundan bir şey olmaz sizi tuzladık ne oldu diyorlar ben de istemiyorum korkuyorum açıkçası
Melek2845 Valla bizde acayip şekilde önemsiyolar bu tuzlama işini bana da sacma geliyo ama ilk cocugumda sırf tuzlamadı demesinler diye bi kase balın içine azıcık tuz attim iki dk bile bekletmedim ikincide de oyle yaparim muhtemelen