Nnoktaa Gaye1402_ halıyla birlikte anasının evine gönder. Ama yeni halının parasını hesabına havale geçsin 😂😂😂😂
Elffyns Valla yedim hâlâ da yiyorum kendim ayıklıyorum elimde illa değiyor yani batıl şeyler hemde antioksidan bir meyve ne zararı olabilir ki😉
MorKelebek54 Gaye1402_ neden uenmezmis onu anlamadim 😂 yani cok saglikli bi meyve ki icinde folik asit degeri bile bulunuyo ben ilk haftalarimda koca nari tek basima yemistim ne gibi zarari varmis onu anlamadim
Tulin41 Gaye1402_ Ye canım bebeğe de çok faydalı ben şuan 14+6 yım hergün yiyiyorum çok şükür bi sıkıntımız yok😊 nar,elma,mandalina,portakal,muz,ayva 😊😊😊
Canann1601 Gaye1402_ valla bence canın ne istiyorsa onu ye. Yoksa hamileliğin onu yesem bsey olur mu şunu yesem bsey olur mu diye düşüne düşüne sttresli geçer. Ben nar da doğradım yedim sucuk da canım çektiğinde arada sırada yedim cips de yedim çiğköfte pizza da yedim. Abartılı olmadığı sürece bence kendini kısıtlama hamileliğin tadını çıkar.
cutecik Gaye1402_ yaaaa ye gitsin bütün gün yesem doymam😅 çok şükür bişeyde olmadı ki cnm hemde faydalı diyebiliyorum cnm çektiği istediğim zamanlar yiyorum geçende nar suyu çekti cnm biri sakın içme kanama yapıyomuş ddi şimdi bitek onu doktora gittiğimde sorucm😁 oda pskolojimi çok etkiledi ilk zamanlarda bir kanama geçirdiğim için
erdmdml Gaye1402_ bende çok yedim 18. haftaya kadar elimi bir yere sürdümmü hatırlayamıyorum asla birşey olmamıştır umarım 😂😂 canın çekiyorsa ye aklında kalacağına miden de kalıyo😂