Kuzey_Oyku_61 zzynpcbnn malesef aynı durumdayım. Çok can sıkıcı ayrıca Uygulama arka planda açıksa ben başka uygulamadiysam atıyorum instagramdayim kendi kendine happy mom açılıp reklam veriyor. Yöneticiler bu duruma bir el atsa artık çekilmez hale geldi
zzynpcbnn NovaVina_ sonuna kadar da izliyorum hemen kapatıyorum da hiçbiri işe yaramıyor. Sadece bu yazıyı yazana kadar 3 reklam çıktı inanın iyice sıkıldım bu işten rica edeceğim bir el atın.
NovaVina_ zzynpcbnn Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
zzynpcbnn NovaVina_ hanımefendi saat gözükmüyor ben yine de mail gönderdim sizlere daha öncede belirttim saat gözükmüyor diye. Bir tanesinde saat gözüküyorsa 10 tanesinde gözükmüyor…
NovaVina_ zzynpcbnn mail attıysanız şikayetiniz ulaşmış demektir. İlgili departmanımız sorununuzla ilgileneceklerdir.