Bimiyendis Rumiks etki eder mi bilmiyorum ama huyunu sevdiğiniz biri olsun nolur nolmaz huyu filan çeker 😅 dini bir şeyi var mı hiç bilmiyorum ama bizde hep babam okur kendisi çok sevilen biri olunca komşular bile ismini babama okutturur
Birannis Kayinbabam okumuştu ilk kızımda şimdi yine aynı olur namazında abdestinde birisi babam o yüzden hiç düşünmedim bile
Harvicell Rumiks hastanede ilk eşim okuyor çünkü biz çocuklarımıza kimsenin bilmediği ikinci bir isim takıyoruz . Eve gelince de eşimin baasının gönlü olsun diye bir daha okuyor tek isimle ama inşallah yanlış bişey yapmıyoruzdur 😑😀
Hazalaskin Harvicell çok saçma bı olay niye kimse bilmiyor ismi niye kayinbabani gönlünü yapmak zorundasiniz
Rynryn Harvicell Annem de dedi hatta kızım yanlış okudu ezanı dedi dedim anne emir çoktaaan okudu o formaliteydi 😅
Hazalaskin Rumiks dini personel falan olması şart değil sanırım muslaman ezan okuyan herkes olabilir biz komşumuz olan cami imamindan rica ettik ezan okudu ismini söyledi sonra çok güzel dualar etti kızımın güzel bı hayatı olması için vallahi içimiz açıldı 🫶
Harvicell Hazalaskin çok saçma diye cümleye başladıysanız öğrenmenize de gerek yok diye düşünüyorum 🙃