Filiz_76 Faide2147 bende buraya son 99 yazmıştım ama sonradan o kadar çabuk geçti ki şuan erken gelmezse uygulamaya göre son 29 gün 😊😊
Kitapkolik660_ Faide2147 son 17 🐣 ama açılmaların başlamış dedi doktor yani sürpriz yapıp her an gelebilir bebisim
Ozlemkaan Faide2147 birkaç ufak tefek şey var bizde bu hafta sonu başlicaz inşallah çok sonlara da bırakmak istemiyorum malum ağırlaşıcaz 🤗
Melike3406 birmelekannesi34 bende devlette yapıcam planlı olduğu için kaçta gelin dediler anestezi ile görüşme yaptınız kağıtlar verildi dimi .sabah mı öğlen mi sezeryanınız
birmelekannesi34 Melike3406 evet anesteziden bir kağıt verildi. Sabah 7 de acilden giriş yapın denildi. Acaba kaç gibi alırlar. İstanbul Kartal Lütfi kırdar da yapacağım. Siz hangi şehir nerede yapacaksınız.
Melike3406 birmelekannesi34 ben Pendik Marmara eğitim araştırmadan yapıcam bana da sabah aç olarak yani 8 saat öncesinden hiçbirşey yemeyin denildi bana da kağıtlarımı verdiler öyle yani hastane evime çok yakın orayı tercih ettim
Kbr-05 skorhan ikinci doğumum olacak uygulama genelde 40 göre geri sayım yapıyor sezeryan olacağım için o haftaları beklememe gerek yok 38 hafta olduğumda gün alırım 38. Haftaya gelmeme de 85 gün var