Gulsennnnnnnnm Merhaba tatlı hamişler , 32+5 teyim, Ankara şehir hastanesi nasıldır doğum için veya etrafında orada doğum yapanlar memnun mu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ☺️
zayn6 Gulsennnnnnnnm sağlıkla kavuşun bebeğinize ben kasım 2022 de etlik şehirde normal doğum yaptım takibimde ordaydı perinatolojide poliklinikten çok memnun kaldım ama doğumda yanınıza refakatçi almıyolar çok yalnızdım hemşire ebeler ilgilenmedi hiç doktorlar heralde saatte bir gelip inceledi doğumdan sonra annem gelebildi yanıma odalar falanda temizdi ama yinede genel olarak ilgi zayıftı kız kardeşim bilkent şehir hastanesinde doğum yaptı iki defa ikisindede annem refakatçisiydi doğum anına kadar ve annem hemşirelerinde çok ilgili olduğunu söyler hep tercihinizi bilkentten yana kullanın derim🙂
Bartumommyyy Gulsennnnnnnnm bende etlik takipliyim bir arkadaşım da orda normal doğum yaptı çok memnun kalmıştı bence biraz da şans meselesi doğum anınızda iyi bir ekibe denk gelmek
Tazeannebirsi Görümcem yapmıştı. Ağustos 21 de. Bilgisiz olduklarını söyledi. Bebeğin kalp atışları durana kadar bekletip sancı çektirmişler. Daha sonra 5 dk içinde sezaryen olmak zorunda kaldı. Bana da oraya gitme bilkente git dedi