rumeysattnc Acemiiiii bugün Atakent cihanda gittim kontrole fiyat içinde konuştum şuan 16.800 ocak 26 doğum gözüküyor şuan ödeme yaparsam fiyatı sabitleyebiliyormuşum haftaya tekrar gittiğimde fiyatı sabitleyeceğim şuan 33+4 haftalığım ocak ayı için şimdiden yardımcı oluyorlar ama sonrası için bir bilgi yok
Acemiiiii rumeysattnc bu iyiymiş normalde bazı hastaneler önden fiyat sabitlemiyor diye biliyorum. Ben de zamsız haliyle anlaşmak istiyorum inşallah olur
Acemiiiii rumeysattnc ben 35 haftadayım ama Atakente gitmiyorum. Henüz karar vermedim nerede doğum yapacağıma
Merve2297 Acemiiiii medikal parkta ümit aydin hanimda doğum yaptim 1 hafta önce 27.500 tl odedim o hastanede yine feyza beyatli var o 5 bin tl daha uygundu bazen doktordan da degisebiliyor. Diger özel hastanelerde hemen hemen yakın fiyatlar
Acemiiiii Merve2297 medikalparka kontrol için gitmiştim. Doktorlarını bilmiyorum ama konfor olarak güzel bayağı. Odaları otel odası gibi 😅
rumeysattnc Atakent cihanı 2024 doğum fiyatı 25-27 bin arası olacakmış bugün konuştum ocak ayında doğum yapacaklar için 31 aralık kadar ödeme yapıldığı takdirde 16.800 fiyatı sabitliyeceklermiş düşünenleri bilgilendirmek istedim☺️
NurtenB rumeysattnc bende bugün fiyat aldım eğer eşinizin sendika üyeliği varsa çalıştığı yerde yüzde 10 indirim oluyo bizde haftaya ödeme yapıcaz🤗eğer öyle bi ihtimaliniz varsa 200 olsa indirim indirimdir🤭
rumeysattnc gozdeee41 bende 35 haftalığım haftaya tekrar kontrolüm var fiyatı sabitleyeceğim siz kaç haftalıksınız ☺️
rumeysattnc gozdeee41 peki ne kadar ödeme yaptınız öğrenebilir miyim bizde tam doğım paketi alacaktık 20 küsür haftamda öğrendik paket olduğunu o zaman bizden 35 bin istemişlerdi
Umay17 Körfez Marmara Hastanesi’nde doğum paketi var mı varsa yılbaşından sonra fiyat ne olur acaba bir fikri olan var mı hanimlar