Neslihanc Kızlar cuma kontrolüm vardı keseyi gördük gayet iti dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı öğünde hafif kahverengi akıntım olmuştu birde koku oluyor mantar tada enfeksiyon yapar mı sizce yarına ne olur ne olmaz yine randevu aldım akıntı bugünde bir damla oldu sonra enfeksiyon yada mantar geldi aklıma başına gelen oldu mu
Hamilebirisi_06 Neslihanc benimde o haftalarda o şekilde kanamam olmuştu düşük riskiydi mutlaka hastaneye git ihmal etme yerleşme, mantar vs diye
Bartumommyyy Neslihanc benimde 6+ de kahverengi akıntım olmuştu hemen doktora gitmiştim gittiğimde ilk kez bebeğimi ve kalp atışını görmüştüm yerleşmeden dolayı akıntı gelmiş
Badeveannesi Neslihanc ilk gebeliğimde olmuştu doktora gittiğimde beni bilgilendirmiştir korkma canım
Kaaninannesi37 Benim de ilk gebeliğimde oldu kahverengi ve bordo kan normal kırmızı kan tehlikeli dedi doktorum tabii yine de doktora görün
Zehrazerdata Benimdebaya gelmişti kahve ve kuru kuru, bi kaç hafta geldi, doktora söyledim sorun olduğunu söylemedi sadece cinsel ilişkiye ara ver dedi öyle yaptım sonra geçti. Şuan 21 haftalığız çok şükür🤲🌸