Deletedmom_85 umrumdadegil baş geliş mi makat gelismi diyorsun hangisi😬 doktora doğum şeklini sormustum da 26.haftada erken daha konuşmak demisti Perşembe 30 Olcam yine belli olmaz gibime geliyor. 32-34 den sonra bence belli olur herhalde
umrumdadegil Deletedmom_85 makat gelişti ama döndü diye düşünüyorum bende çok yukarıda taş gibi oluyor
Deletedmom_85 umrumdadegil kaburgalarina baskı yapıyorsa da baş geliştir bak genelde öyle oluyor diyorlar çünkü. Benimde kasilmalarim oluyor sertleşip düzeliyor ya 24.haftalards da yaşamıştım aynısını
umrumdadegil Deletedmom_85 normalde aşağıda hissediliyordu bu ara yukarda sertleşiyor bir anda taş gibi oluyor adım atmaya zorlanıyorum 🤦🏻♀️ ağrılarım var sancı mı değil mi anlamıyorum onu da yarın gidicem bakalım ne diyecek doktor bugün acile gittim serum taktılar
A12_S07 umrumdadegil doğumdan hiç korkmuyorum mecbur çıkacak ordan iki nefes iki bagirti çıkar inşallah içerde taşımak daha zor 😂😂😂
cutecik umrumdadegil 3 hafta önce gittişimde baş gelişti snra geçen gittim normaldi dönüyo cnm devamlı ama ben ilk gebeliğimde de öyleydim hep aşağıda taşıyorum
Hayal-21 Bnmkide 28+5 e girdik ama hala makat geliş göbeğimin altında hissediyorum zaten. Bugün de sürekli tuvalete gitme isteği sürekli birde aşırı bel ağrısı neden acaba bu