bng_12345 Emine010922 he hayır en son 20 idi adetin ilk günü ilaca başladım adet bitiminde ilk muayene oldum 13 dü sonra bikaç ekre daha oldum 20 oldu
sdkshn Zeyynnpp Öyle canım ❤️ her şeyin hayırlısı oldun inşaallah ama benim şuan 10 gün oldu iğne etkisi devam ediyor mudur sence
Zeyynnpp sdkshn kuzum benim ilk denemem de 13.gune kadar iğne etkisi vardı.. dayanabilirsen 14-15 gibi yap derim ben öyle yapmaya calisicam zor oluyor beklemek ama..
sdkshn Zeyynnpp Geçmiyor zaman artık böyle varsa var yoksa yok bir öğrensem ona göre ümitlensem ya da ümitlenmesem böyle beklemek gerçekten çok zor oluyor 🥺Beraber bekleyelim o zaman ancak öyle geçecek 🥹
Zeyynnpp sdkshn evet çok zor oluyor beklemek birde belirti arayışına giriyosun ister istemez o beni çok zorluyor.. bekleyelim kuzum benim igne gününü saymazaak 6.gunum bugün
K-1997 Zeyynnpp merhaba sende de akıntı varmı bende 3-4 gündür yoktu beyaz sümüksüz tekrar başladı canım
Zeyynnpp K-1997 canım ben progestan fitil kullanıyorum ondan sürekli akıntı oluyor bu yüzden akıntı takip edemiyorum losyon kıvamında beyaz mi kuzum genellikle öyle oluyormuş sanırım
Zeyynnpp K-1997 yok canım bebeğin tutunmasi yardımcı ilaç yani düşük tehlikesi önüne geçiyor recetsinde düşük önleyici yazıyor.. gebelik olmazsa da rahmi kalinlastirip adet oluyorsun bu ilk kullanimim tabii tam bilgim yok. Adet düzensizliği de var bnde
K-1997 Zeyynnpp benimde var doktoruma özellikle sordum bişey kullanayım mi diye söylemedi bilmiyorum 🤷♀️ ama bu ay tutmazsa bidahakibe isterm
K-1997 Zeyynnpp evet canım pcos var büyütemiyorum yumurtalarım ben 8 ay gün aşırı ilişkiyle hamile kalamadım doktora söyledim klomen ovitrelleyle hamile kaldım onunda nasbii yokmuş düşük yaptım
Zeyynnpp K-1997 bende de pcos var canım bnmde yumurta buyuyup çatlama olmuyordu.. bu femara 2.denemem inşallah sende bende isteyen herkes bu güzel haberi alır 🤲🌸🌸