Zeyynnpp edasontr ayy ne güzel benim de 2 tane vardı 19-20 mm bakalım ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum ilk denemem de 13.gune kadar pozitif gösterip sonra negatif olmuştu
edasontr Zeyynnpp bekle bakalım adetin biraz geciksin olmadı gözüyle bak inan ben öyle idim doktor olumsuz konustu olmadı bu ayda diye rahattım ama oysaki olmus sukurlee olsun rabbime 🥰
likesah Zeyynnpp ben 2. denemede hamile kaldım hep tek yumurta gelisti 20-21 mm oldugunda catlatma ignesi oldum. Hicbir erken belirtim de olmadi regl belirtileri gibi biraz kasik agrisi gogus hassasiyeti falan vardi hamile oldugumu ogrendim. Hamile kalmadigim ilk ay cok agrim sancim olmustu ignenin etkisiymis o.
Zeyynnpp likesah gebelik testini ne zaman yaptiniz peki.. ilk iğne olduğumda az kasık ağrısı olmuştu ama bu denememde çok fazla ağrı mide bulantısı vs çok yan etkisini yaşadım yani eve gidene kadar çok zorlandım yani
likesah Zeyynnpp ben 12. Gun yapmistim ama mecburiyetten. Sehir disina cikacaktim ve gittigim yerde test yapma imkanim yoktu varsa bir sey bilmek istedim dikkat etmek icin. Erken yapmak hic iyi degil ama. Hem yalanci pozitiflik durumu olabiliyor hem kimyasal mi degil mi tedirginligi oluyor. Simdiki aklim olsa 15-16. Gunden once yapmam.
sdkshn Merve1616 Ne kadar güzelll 🤗 ben de bu ay femara kullandım 1 yumurta oluştu 20 mm çatlattık . İnşaallah ben de güzel haberler alırım doktorum 27 sine kadar bekle dedi ama öncesinde belli olur mu siz ne zaman test yaptınız bu arada pazartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum 6 gün geçti üstünden
Merve1616 sdkshn İğne olduktan sonra 15.gün test yapın Ben o şekilde yaptım doktorum doğru sonucu alırsın diye söylemişti. Testi Daha erken yaparsanız iğnenin etkisinden dolayı yanlış sonuç verebilir
sdkshn Merve1616 sizin 15. Gün doğru sonuç vermiş miydi ? Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra şuan 23 gün sonrasına gün verdi ama o kadar beklemek istemiyorum heyecanlanıyorum doktor öyle dediği için eşim de o günü beklemek istiyor test aldırmıyor 🥺
Yusufayazin__annesi Zeyynnpp igensiz femarayla hamile kaldım şuan oğlum 4 yaşında ilk kulalnimda kimyasal 2 kullanımda hamiel kalmışım düzgünde kullanmadığım halde geçen yılda 2 duusk oldu femarayla yine hamile kaldım iğnesiz kaç aydir deniyorum ama gebe kalmadım bu sefer
Zeyynnpp Yusufayazin__annesi benim catlama sorunu olduğu için iğnesiz olmuyor benim ya yoksa yumurta ilaçsız da büyüyor aslında ama catlamiyor iste
NovaVina_ Zeyynnpp canim benim cok tesekkur ederim 🌸 en dogru zamanda gelsin bulsun bizi bebislerimiz 🥹
asennaa Femara kullandıktan sonra 1 yumurtam oluşmuştu, sonra çatlatma iğnesi yaptık ve gebelik haberini aldık 😊 darısı size inşallah
Emine010922 asennaa galiba femara kullanip hamile kalan cok var inşallah ben de kalırım cuma randevum var