Edaacar-ozkan Mervees 200 kullanıyorum ben 100 gece kullanıyorum 100 sabah günlük. 200 denk geliyor ama gece gündüz alıyorum
likesah Mervees ben bir donem kanamalarim yogun oldugu icin o sekilde kullandim. Gece 2 tane fitil olarak.
mervemurat16 Mervees ben o şekilde kullandım önce birini atıp 5 dk bekleyin diğerini öyle atın hemen ayağa kalkmayın geri geliyor çünkü fitil.vajinayı ıslatıp atarsanız acısı daha az olur
Edaacar-ozkan Edaacar-ozkan Mervees -Busraonur- ağızdan alındığın için bu etkiyi görüyorsun benim doktorum fitil şekilde verdi vajinal hem bu şekilde etkisi daha çok oluyormus hiç bir yan etkisi de olmuyor bilginize
-Busraonur- Bende sabah akşam kullanıyorum ağızdan 200 luk, geçen gece aşırı ağrım oldu doktorum 2 tane iç bu gece dediii amaa aşırı derecede baş donmesi yapıyor dikkat ett .
-Busraonur- @Edaacar-ozkan o şekilde verdi riskim yok hamd olsun daaa benim zorlu yoldan uzak yoldan geldi önlem amaçlı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻👼🥺
Gebelik_takibi Mervees Canım progestan 200 mg kapsül sabah akşam vajinal alıyorum öncede alıyordum aşılama ile hamile kaldim ben kanamam oldu o zaman ağızdan aldım ağızdan alınca çok yan etkisi oldu bnde sabah akşam vajinal alıyorum hem çocuğun tutunması için hem düşük önleyici bir ilaç
Edaacar-ozkan Poncik77 normalde iki tane içmesi lazım mı Ya gece iki tane ya da gece gündüz birer tane
Poncik77 Edaacar-ozkan benim ikinci hmileliğim o zaman da bi tane kullanmıştım burda herkes iki deyince şaşırdım bi taneyle acayip baş dönmesi yaşıyorum iki tane alırsam direk bayılırım heralde 😂😅
Sydah Mervees Mervees bende 200 alıyorum tek gece içiyorum aslında fitil demişlerdi ama ben beceremem korkusu olduğu için bol su ile içiyorum
Mervees Ben fitil olarak aliyorum gece 2 tane kullanan duydum kullanan varsa öğrenmek istedim bugün fazla baskım oldu acaba 2 tane peş peşe atsamm mi diorum
Tgbaaygn Bende progestan kullanıyorum 6. Haftadan itibaren şuan 23 deyim kahverengi leke geldi ama açılma yok sizde de oldu mu bu renk leke