Meryemcim Kızlar ben 14+4 üm. Daha cinsiyeti belli değil doktora daha gitmedim sizce ne zaman gitmeliyim? Biraz dhaa beklesem mi yoksa erken midir
Gamzecanpolat Meryemcim 14 te bilir ya en azından tahmin eder diye düşünüyorum çok ta küçük değilmiş 😇
Mia0121 Meryemcim BaZı özeller 12 den itibaren söylüyormuş ama belli olurmu olmazmı bilemeyiz gidip görünmek lazım ben 16 da anca öğrendim🤭🤭
Meryemcim Mia0121 aynen benim eltimde 5 aya yakın öğrenmişti bakalım bende bi özele gidicem yoksa devlet söylemeyecek
Meryemcim Zhrarhn yaa 😂 ya normalde bende oğlumda hemen öğrenmiştim söylemişti doktor ama bunda özele falan gitmedim daha devlette söylemiyor malesef 🫣
Meryemcim Gamzecanpolat doğrudur bazıları erkek diyo kız oluyo kız diyor erkek oluyor doktorda şans meselesi
Gamzecanpolat Meryemcim Benim canı sağolasıca doktorum 16 da kız dedi 19 da yine gittim kız demiştim değil mi hala kız diyorum dedi 😂 hocam ne diyon kurban olim karar ver çocuk doğacak neredeyse dicektim
Gamzecanpolat Meryemcim Karar veremiyorum diyor e ben hazırlığa başladım elbise falan aldım erkek derse ne olur bilmem 😂
Rynryn Bence bekle ayda bi kere gidiyosundur kontrole 16 hafta olmuş olur hem daha net gözükür eğer o zmn da göremesse özele gidersin
Meryemcim Rynryn aynen öyle dün gittim zaten göstermedi kendini bıdık bide inanın özelde muayene çok pahalı olmuş çok şükür bi sıkıntıda yok zaten 😇