nurcakar03 hiçbir doğum belirtim yok açılmam yok sancım yok nişan yok 39 haftadayım yalancı sancım bile yok normal insanlarda 37-38 haftalarda belirtiler başlıyor 40 kadar doğuruyorlar ben 39 oldum daha belirtim bile yok asla sezaryen olmak istemiyorum normal doğum istiyorum ama çok sabırsızım biran önce kavuşmak istiyorum oğluma😄🩵
Melodimm nurcakar03 Beyax YouTubeden videoya baxdım.Orda egzersizler var.Onlara baxa bilərsən.Komek edir♥️Yorumlar müsbətdi.
Mia0121 nurcakar03 genelde yürüyüş,merdiven in çık doğuma yardımcı oluyormuş bazıları ilişkinin de faydası olduğunu söylüyor ne kadar etkilidir bilemem tecrübesizim bende 🤭 Zamanında sağlıklıca gelsin inşallah🌸
Alexab nurcakar03 39+4 deyim. Ben de hep bekledim, 2 haftadır 2 cm açıklığım var yalancı sancılarımda oldu nişanımda geldi ama bebek gelmedi. 32. Haftadan beri doğum pozisyonunda bebek. Hergün 5 km yol yürüyorum ve haftanın 2 günü hamile pilatesine devam ediyorum. Yarın kontrolüm var ne diyecek bakalım. 🤷🏽♀️
Azeri2023 Melodimm salam, bizim heftemiz eyni idi sehv etmiremse sizde bebiş neçe kilodu ?(36+0 heftedi mende)
Symnr166 Doktorlar bol bol yürüyüş, merdiven çıkma, squat, perine masajı ve ilişki öneriyor bunları denedin mi birde rahim yumuşaması için ananas suyu falan tüketiyorlar gebeler benim duyduklarım bunlar ☺️
nurcakar03 Symnr166 squat yapmayı denedim bi oturdum kalkamadım 😂😂ama merdiven bol bol inip çıkıyorum
nurcakar03 Mia0121 canım asansörsüz binanın 4 cü katındayım hamile kaldığımdan beri günde en az 3 defa inip çıkıyorum şimdi bilerek daha çok inip çıkıyorum ama nafile
nurcakar03 naneliseker_ baktım ona vajinal masaj olduğunu inan şimdi öğrendim masaj diyince sırt masajı felan sandım😄
nurcakar03 Alexab benimde yarın kontrolüm var canım inşAllah ikimizde kontrole diye gidip evlatlarımızla çıkarız🙏😊❤️
Mia0121 nurcakar03 evet iyi gelmesi gerekirmiş o kadar yürüyüşün🤭 peki göbeğin hala dikmi yoksa aşağı düşmüş durumdamı
nurcakar03 Mia0121 aşağıda gibi zaten erkek bebek hiçbir zaman dik olmadı ama kaynanam felan azcık düşmüş diyor
Mia0121 nurcakar03 göbek tam inince genelde doğum vakti diyorlar ☺️ hayırlısı hakkında sağlıkla kucağına al canım🌸
nurcakar03 Azeri2023 salam menim heftem 39cu heftedi 37 de getmişdim 3200 gram idi hal hazırda bilmirem neçedi
Melodimm Azeri2023 Salam♥️Mən 36+3 hefteyem.Hele yoxlanışa getmemisem.Hekim 38 də çağırdı🙂Siz normal istəyirsiz?
Basaksener_ nurcakar03 ben de tam 39 haftadayım ama dediğin gibi ne sancı var ne acılma ne nişan pilates yapıyorum merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum ne söylenirse yapıyorum ama benimde oglum hiç gelcek gibi durmuyor 🤦🏻♀️
nurcakar03 Basaksener_ kontrolünüz nezaman bazı gebeler sancıyı hissedemiyormuş heralde sizde normal doğumu bekliyorsunuz yoksa sezaryen olunuyor 38 haftadan sonra😊