Amanguzelyavasyuru Cikcik00 Akıl yaşta değil baştadır.Annelik doğum yapınca otomatik yükleniyor hiç korkma.Ben 22 yaşında anne oldum🙃
edasontr suan 26 yasndayom tam dogum gunume yakın doguruyorjm belki 27 olup oyle dogurucam yani blmiyorum 🥰
Sadiye4774 Cikcik00 Ben 24 yaşında evlendim 27 yaşında anne oldum. 30 yaşında ikinci kez anne olucam insaallah😊
Zeyd_Mom_22 Cikcik00 hayırlısı böyleymiş napalım. ama hiç pişman değilim oğluşumun olmasına genç anneyim sonuçta 😊
rabisskocc Aysegul166 ahahaha benimde aynı temmuzun başında nikah oldu 14ünde adet oldum 23ünde düğün oldu hemen o gece ben hamile kalmışım🥺ama olsun çok güzel ablası bir görsenn reimleriniiii
Gulays Cikcik00 ilk bebegim yaşasaydı 26 da olacaktım ama 32 ye oldum darısı 34 de olmayaymis 28 haftalık olduk
Bibebek Cikcik00 ben 24 de anne olacağım inşallah ama daha erken 22 gibi falanda anne olmak isterdim 😊
BirazbundanBirazondan1 Sdtnrsvn 40 yaşında hamile kslan ben 41 de doğurdun. Sizinki geçse benim ki ne demeli🙄🤣
Sdtnrsvn BirazbundanBirazondan1 çok tatlısınız, sağlıcakla kucağıniza almak nasip olsun. Çevrem de herkes 25 yaşına kadar doğum işlemini bitirmiş oluyor. Üstümde çok baskı vardı.🤗
Paronayanne Cikcik00 hiç erken değil. İçiniz rahat olsun. Ben 28 yaşında anne oluyorum. Geç kaldım diyorum çoğu zaman.
Cikcik00 Paronayanne bence sizin gayet iyi yaş ilerledikçe o çocuğa verecek daha fazla şeyin oluyor bence mesela 17 18 de doğuranlar daha kendileri ergen olmuş oluyor
Kiwitoveannesi Cikcik00 18 yaşında anne oldum iyiki olmuşum oğlum 3 buçuk yaşında 2 gebeligim istiyrek oldu
Youngmotherr Cikcik00 ergen lafı çok kaba olmuş hanımefendi, evet o yaştakiler küçük oluyor ama gönülleri öyle istedilerse buna bizim diyeceğimiz bir şey kalmıyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🫧
Paronayanne Cikcik00 evet bu işin psikolojik kısmı bir de biyolojik kısmı var malesef ailemdekiler 35 yaşında menopoza giriyor. Bende çok korkuyorum. O yüzden keşke daha önce çocuk sahibi olsaydım diye düşünüyorum