123sena35 Doktorlar ayın 19 unda normal doğum yapacağımı söyledi yani 9 gün kaldı.ama ben de ne sancı ne ağrı var hiç doğuma az kalmış gibi hissetmiyorum .normal mi sizce? Bundan birkaç hafta önce aşırı sancılarım vardı sanırım erken doğum olucak demiştik doktora gittik normal sancılar artıcak dedi doktor ama benim sancılarım ortadan kayboldu hatta hiç sancım yok .anormal bi durum mu sizce .
Melike_2 123sena35 Bende aynı durumdayım cuma son dedi suniyle başlatıcak galiba 3 gün önceye kadar sancılanırken şimdi bir enerji geldi hiç sancım yok
AlpEmir 123sena35 bende son 3 gün kaldı , ama dediğiniz gibi sancı yok Ama doğum sancısı bir geldi mi doğum olur, belki de fırtına öncesi sessizliktir şuanki durumumuz 🙂
Babykalamar 123sena35 bende hic sanci hissetmiyodum ama nst de cok duzenli sancim cikiyordu 39+2 ye gun verdi doktorum suni fitil verdiler ve dogurdum sizinde oyle olacaktir suan sanci hissetmeseniz bile ogun fitille veya suni sanciyla mudahale edilir
Eylulll_ Bende ayın 20 si doğum dediler ,ama tık yok Cuma günü çati muayenesi olucam Uyarı fln versinler ,gelmesi için ,valla bu göbekle.cok yoruldum,artık çok zor oluyor her şey yani Umarım suni sancı ya kalmadan doğururum kolaylıkla,
Melike_2 Allah’ım hepimiz için kolay doğumlar nasip etsin candan can çıkıyor kolay değil . Benim az önce nişanım geldi bu bı işaret geliyor gelmekte olan