nazazra24 Kızlar eşimle hep bi kızımız olsun diye dualar ettik şükürler olsun oğluşumuza bi kız kardeş geliyor bugün bi prensesim olacağını öğrendim Rabbim dualarımı duydu şükürler olsun darısı evlat bekleyen isteyen herkese olsun inşallah ♥️🥰🥹
Gamzecanpolat nazazra24 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende çok heyecanlanmıştım kız olacağını duyunca 🥰
sedanur4004 nazazra24 benim de 1 oğlum var simdi ikinciye hamileyim prensesim geliyor 🥲😍 Rabbim isteyen herkese versin bizde sağlıkla kucağımza alalım inşallah
nazazra24 Eflinlina Gamzecanpolat 1palyaco sedanur4004 Embish1993 Amin canlarım Allah razı olsun sağsalim kucağımıza alalım inşallah hepimiz Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ♥️😍🥰
Embish1993 sedanur4004 ay ne guzel masallah en buyuk hayalim benimde bir oglum var ultrasona çogu erkek dedi ama bakalim 🧿🧿
Gamzecanpolat nazazra24 İnşallah sağsalim gelsin prensesler kıyafetleri tokaları bile cicili bicili ay insanın yiyesi gelir bir kaç tane elbise aldım gelsinler memnun kalırsam burdan yazarım çok ta uyguna aldım kızlar 🥰🥰🥰
nazazra24 Gamzecanpolat çok sağol bitanem inşallah sağlıkla gelsin kollarımıza meleklerimiz 😍😍 aynen ya uygun sayfalar varsa yaz ona göre ben de bakıcam canım 🩷😘
Gamzecanpolat nazazra24 Bahnurbebekgiyim diye bir sayfa var canım ordan aldım ben gelsin resimlerini paylaşırım kumaşları falan güzelse gayette uygun setler hazırlamışlar elbise yanında tokası ayakkabı çorap vs kombin halinde satılıyor 🥰
nazazra24 Gamzecanpolat ay bunlar neeeee kız bak şimdi görünce daha bi heyecanlandım meleğim için 😍😍😍