Gul1616 Evett çok şükür bu günleri görür müyüm diyip gösteren rabbime 🤲🏻 şu ana kadar sıkıntısız geldik buralara inşallah böylede devam eder 🤗 sizde ne var ne yok nasılsınız anneler
Mamacitaa5 Gul1616 Bizde bugün 28. Haftaya girdik🙋🏻♀️ 3.Trimestere girdik ama korkuyorum sancım oluyor anlamıyorum 😓
MinikKalpb Gul1616 bende 34+1 haftalık oldum bacaklarım ağrıyor magnezyum alıyorum vitamin alıyorum ama bakalım
Mamacitaa5 Gul1616 Hayır en son detaylıya gittim 20. Haftada doktorumun gelmesini bekliyorum özelde de devlete geçecekmiş ona gideceğim
Gul1616 Mamacitaa5 hakkınız da hayırlısı olsun inşallah sıkıntı yoktur bu dönemler de yalancı sancı oluyormuş sanırım
Mamacitaa5 Gul1616 Umarım yalancı sancıdır çok korkuyorum ikince bebeğim erken olursa diye endişe ediyorum 😥
Gul1616 MinikKalpb benim sol kalçam gece çok ağrıyor ya birde sürekli germek istiyorum ama korkuyorum zarar gelir diye
Esraabbaa Biz de bugün 28+0 olduk. Artık gece sık uyanmalar, bacak krampları ve kalça ağrısı fazlalaştı 🥹
Gul1616 Yaseminnny benim de arada oluyor bebek büyüdükçe normalmiş bide benim minik hala dönmemiş ondan demişti doktorum
Yaseminnny Gul1616 kalça ağrım hep vardi ama ilk kez makat ağrım oldu sanki boyle tuvalet ihtiyacı varmis gibi bir baski olustu bacaklarıma yayildi benim minik de dönmedi daha