ruveyda123 Kızlar 24 haftalık hamileyim bebek bazen sert ve aşağıda hareket edince afedersiniz hemen küçük tuvaletim geliyor gidiyorum çok az yapabiliyorum sonra yine aynı oluyor normal mi ki?
Nesfur41 ruveyda123 Olmaz mı 34 6 oldum hayatım boyunca bu kadar toplasam işememişimdir bıktım artık nasıl bu kadar üretiyor vücut hayret ediyorum 😂😂😂 gece en az 7 8 kere kalkıyorum 😂😂sanki hiç yapmamışım gibi şır şur bıktım 😂😂
Nilaz47 ruveyda123 ay bede 22 haftadayım özellikle geceleri her hareket ettiğinde lavaboya koşuyorum ya bi kaç damla bişey geliyor yada gelmiyor
Asure123 ruveyda123 ben de 24 haftalık hamileyim bana da bazen böyle mesanemi dürtüyor gibi geliyor 😂
ruveyda123 Gozdecaner acaba enfeksiyon mu kaptım dedim ama çok su içen biriyim geçenlerde de vermiştim temiz çıkmıştı demek ki normal, çok teşekkür ederim cevabınız için
alynozds Özellikle geceleri hareketlenen oğlum bazen 10 dakikada bir koşturuyor beni tuvalete zaten geçmeyen bir enfeksiyonum var şuan hayat daha da çekilmez oluyor benim için 35deyim bu arada büyüdüğü için o baskı daha çok acıtıyor resmen
ruveyda123 alynozds o zamana gelince kendimi düşünemiyorum vallahi Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza
ruveyda123 Nesfur41 şimdiden gece uykularım bölündü benimde 4 5 kez çıkıyorum işin garibi az az geliyo kalktığıma değmiyo😂😂
ruveyda123 Asure123 ne güzel aynı haftalardayız☺️ peki sizde karın sertleşmesi oluyor mu hissediyor musunuz hiç
Asure123 ruveyda123 ben de 24 haftalık hamileyim bana da bazen böyle mesanemi dürtüyor gibi geliyor 😂