denizalismom Aranızda elele baby’nin kendi sitesinden park yatak alan varmı? Elele madre park yatak almayı düşünüyorum. Nasıl geldi? Eksik parçası vs varmı? Memnun kaldınız mı ?
tugcesakzci denizalismom elele madre aldım kendi sitesinden. Herşeyi tam geldi kırık, sökük yırtık falan hiç çıkmadı. Kalitesini çok beğendik o fiyata baya kaliteliydi gerçekten kullanıcılar da hep çok memnun
Aysenurrrrbgccc denizalismom Ben de yeni aldım bakalım nasıl gelecek oradan uyku seti aletini falan da aldım gelince nasıl olduğunu yazarım❤️
Aysenurrrrbgccc denizalismom Evet park yatağım geldi bugün. Gerçekten çok güzel ve kaliteli fiyatına göre gayet güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yatağı ince ama ben şu anlık yeterli olduğunu düşünüyorum açıkçası. Sitede bulunan nevresim alez falan da almıştım çok kaliteli geldi
denizalismom tugcesakzci yaa çok teşekkür ederim. Bende zam gelmeden almayı düşünüyorum da alan varmı diye sormak istedim 🙏🌸
tugcesakzci Gamzecanpolat içindeki yatak hediye geldi fakat teyzeme vs kurduktan sonra danışacağım uygun olmaz bebek in derlerse yataş twiny alacağım içerisine
Minigiim-vebenn52 Evet bende ondan aldım içindeki gelen yatak aslında bebekler ilk doğduğunda öyle yatakta yatmaları gerekiyormuş ama kaynanam içinde yünden yatak dikecek yine ekstra yatak almayacağım çok güzel çok kullanıslı
denizalismom Minigiim-vebenn52 benim de kayınvalidem yatak yaptı ama o hediye verileni kullanır mıyım bilmiyorum. Teşekkür ederim 🥰🙏🌸
denizalismom Aysenurrrrbgccc iyi günlerde kullansın bebeşiniz inşallah 😍🌸 çok teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda sipariş verecem 🙏🥰🌸
Kahverengi denizalismom bende daha yeni aldım sitesinden yatak,ana kucağı,oyun matı hepsi eksiksiz ve tam geldi ayrıca kargoları çok hızlı 1 hafta olmadan elimdeydi ürünler şaşırdım 😊