rmyscmc Kızlar çikolata kisti olup ağrısı olan var mı hamilelikte bide büyüyüp bebeğe zarar verir mi Allah korusun bilgisi olan yazarsa sevinirim
naneliseker_ rmyscmc bebeğe zarar vermiyor. Ama bir dönem sürekli aynı yerim agrimisti gecti gebelikte. Ağrıyan yerde de çikolata kıstım vardı ona bağladım ben :)
Beyzab95 rmyscmc bende ilk 3 ay biraz ağrı yaptı şu an hiç ağrısı yok küçüldü tamamen ama doktor doğum sonrası büyüyecek dedi ☹️ 6cm’di benim şu an küçüldü yok olmuyor maalesef ama hamileliğin en güzel yanı her ay çektiğim ağrılar yok mis gibi şu an 🥰
rmyscmc Çok teşekkür ederim kızlar bende 17 haftalık hamileyim bugün biraz çikolata falan yedim onlarda büyümesinde etkili diye duydum hafif belimin sağ arka ağrıyınca ona bağladım
Beyzab95 rmyscmc bence çikolatanın direkt kiste bir etkisi yok ama şunu biliyorum beslenmenin kist üzerinde etkisi var birazcık doktorum söylemişti ama hep için geçerli aradadan bir şey olmaz ☺️
rmyscmc Kahve çikolata süt etki ediyormuş diye duymuştum gebe olmadan önce Allahım hepimize saglıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ağrı olunca kistten şüphelendim Salı kontrolüm var soracağım doktoruma