ozlemozlem66 Merhaba ilk gebeliğim 2 gün önce öğrendim dün kan verdim beta 138.5 çıkmış, korkuyorum sizce normal mi en son 6 kasımda regl olmuştum
keremtahamom_ ozlemozlem66 ilk değerden yorum yapılmaz ki önemli olan düzenli yükselmesi iki günde bir düzenli yükselirse değeriniz normal demektir. İnşallah sorunsuz sıkıntısız ilerler hayırlı olsun🌸
Nesfur41 ozlemozlem66 Ben 82 değerle öğrendim ertesi gün doktora gittim keseyi gördük 5 haftalıktım 2 hafta sonrada kalp atışlarını duydummm
ozlemozlem66 Eğer regl olsaydım şuan adet günüm olacaktı, evde yaptıgım çift çizgiyi ama biri daha silikti
Guldane32 ozlemozlem66 bence yarın hemen kadın doğuma gitmeyin kan verdiğiniz yerde tekrar kan verin yükselişine bakın kese 3 binlerden sonra gozukuyor hem onu görmüş olursunuz
keremtahamom_ ozlemozlem66 korkmayın kötü düşünmeyin iyi düşününki iyi olsun. İlk gebeliğimi böyle 130la öğrendim artıcak mı artmayacak mı çok stres oldum bir de rahatsızdım vs derken düşük oldu maalesef. Ama bu seferkinde adetim bir hafta geçene kadar test bile yapmadım evde on geçtikten sonra kan vermeye iki hafta geçtikten sonra da kadın doğuma gittim. Rahat olmak süreci de rahatlatıyor inanın stres yapmak iyi gelmiyor
ozlemozlem66 keremtahamom_ çok üzüldüm:(:, bende normalde rahattım ama öyle internette dolanırken değerin düşük olduğunu gördüm içime şüphe düştü
ozlemozlem66 Paronayanne sağlık ocağında verıyım dedim de yer yok :( özele gidiyim, çok teşekkür ederiiimmm
Paronayanne ozlemozlem66 kanı nerde veriyorsanız sürekli orda vermeye özen gösterin yoksa çok dengesiz çıkıyor. 2 günde 2 kat artmasının takibini aynı yerde yaptırın
hayalim35 ozlemozlem66 gebelik var bn 166 ile öğrenmiştim şuan 20+4 haftalığım ama 2 günde bi artışına bakılması gerekiyor sağlıklı diyebilmek için
Ecemp1610 ozlemozlem66 korkacak ne var gayet normal benim 82 çıkmıştı iki gün arayla kan verin iki katına çıkıyor sürekli hesaplayın 8 binlerce gelince görünüyor ultrasonda hayırlısı olsun güzel bir değer 😍