Tugba_turk46 Test yaptınızmı kızlar ne durumdasınız ben yarın sabah yapmayı düşünüyorum içimde bir kıpır kıpır hiss varr 🥺🥲
YesimAykut Tugba_turk46 ben 3 gündür yapıyorum negatif 🙄, bat13, yarın sabah yine yapacağım pozitifi bekliyorum artık🙏 inşallah isteyen herkesin bu ay olur🙏🙏🙏
sacmalamakizim Tugba_turk46 Bat 15 gecikmeyi bekliyorum, çünkü negatif çıkarsa üzülürüm, o yüzden kesinleştirmek istiyorum.
tubik_ Tugba_turk46 bat 14. Geçen ay çok belirtim vardı hamile olduğumu düşünmüştüm negatifti. Bu ayda hafif kasık batması dışında belirtim yok. Bu ay da umudum yok açıkçası. Bu arada gün aşırı ilişki oldu hep. Ama yine de ümidim yok. :/
Tugba_turk46 YesimAykut aminnnn inşaallah canım yaaa bende yarın yapayım diyorum bir tarafım umutlu bir tarafım yine negatif görecek korkusuyla dolu
YesimAykut Tugba_turk46 ben de sabah yapacağım aynı duygular içindeyim çook heyecanlıyım her test öncesi😌 bu sefer test değiştireceğim ama 1 tane prodoctor var erken gebelik testi onu yapacağım öncekiler freely idi markası hep negatif 😔
Hulo2105 Bat 12 kasık ağrım falan da yok ama günlerdir göğüs ağrılarım var ve akıntı da geçmiyor. Halsizlikte var trendyoldan 5 li test aldım o gelince yapıcam hem reglim de gecikmiş olur belki garanti olsun
sacmalamakizim Tugba_turk46 Yanlış söylemişim özür 😂 22 kasım da korunmadık, son regl tarihim 17 kasım, 15 aralık da olmam lazım bekliyorum. Tutar mı diye merak ediyorum, sadece bir kere korunmadık olmaz diye hayırlısı 😊🥲
Tugba_turk46 NovaVina_ ayy öylemiii 😍 yarın kan verün direk bende sabah erkenden erken gebelik testi yapıcan🥺