Kahverengi MelBaby sağlıkla büyüsün öyle oluyor ben ilki doğurdum 2 yaşına getirdim şimdi ikinci için yine buralardayım bide isim bulabilirsem süper olucak 😊
meridr Zeynep Sare 🌿 her zaman klasikten yanayım isim konusunda, böyle düşündük inşallah. son ayımız 🌸
Nurov İstisnalar harici hep aynı isimler değilmi ya ilerde hepsi mervelere dönecek bunu düşünerek koyun derim, hele de asel, lina falan en çok koyulan isimlerde rekor kırmış😑 oğlum Tuğra Mir kızım olursa Doğa Nur isimleri hep hazırdı♥️
kediliikizz Ben daha karar vermedim fikir olsun diye girdim ama neden başlıktaki tüm isimler aynı yahu 😅 kızımın okul arkadaşlarının isimlerini şimdiden biliyorum 😂
ipekkus Lavinia1924 isim net belli değil henüz kafamızda isimler var Yasemin ayla zeynep Nursel Leyla cemre ipek
Kitapkolik660_ Kahverengi benimki de aseli beğenmedi Eslem Gökçe diye kararlaştırdık kendi ismi de Gökhan çok uyumlu olduğu için beğendi zaten
livasmomm Kahverengi liva sancak tugay manasinda askeri bir terim… pera güçlü kuvvetli sağlam manasında 🤍