Badgirl_ Merhaba kızlar ben şuan 12+5 günlüğüm 15 haftada öğrenicez inşallah cinsiyeti varmı öğrenin kac haftaliksiniz 😁
Naciyemutlu Badgirl_ aynı haftadayız 12+5🌸 daha erken dedi doktorumuz. cinsiyet partisi demeyelim de ailecek öğrenmek istedik süpriz olacak herkes tahminlerini söyleyecek falan 🤭doktor zarfa koyup verecek bakalım açmazsak iyi 🥹😂
Beyzab95 DygT bana da o haftalarda %90 erkek demişti doktorumuz biz hep erkek sandık ama kız çıktı ☺️
Dudu123 Ben dün gittim 11+1 erken daha dedi ilk oğlumu 11 de öğrenmiştim zaten doktora göre değişiyor durum insallah çarşamba günü öğreneceğim fetal sonucunda çıkacak
Naciyemutlu Badgirl_ ilk gebeliğim aşırı heyecan var vallahi🌸 Allah bağışlasın her ikisini de maşallah
ucpprensesannesii27 Badgirl_ bizde 12+ 5 haftalığız çarşamba günü öğrenecez inşallah kızım da Haziran doğumlu onu da 13 te öğrenmiştim
Badgirl_ ucpprensesannesii27 Yaa maşallah sizle de aynıymışız benimde 1 kızım var rabbim gönlümüzdekini versin inşallah öğrenince yazin
ucpprensesannesii27 Badgirl_ benim iki kızım var 2 buçuk ve 1 buçuk yaşında üçüncü sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 😄😄
Naciyemutlu Eşim de bende kız hissediyoruz rüya da gördüm üç kez kızım oluyodu ama sağlıklı olsun evlat ikisi de candan can gelecek çünkü 🫶🏻