Ankara-58 Btl_0909 nadir cömert gitmişti gonca diye bir doktor vardı üniversite de tüp bebek onun ismini duymuştum rapor ondan çıkarmışti
Ankara-58 Btl_0909 şuan si Gulkar sivas yaptirdi 2 defa biri tutmadı biri tuttu 7 haftalik geri düştü şuan kayseri baslayavak tüp bebek mustafa taş gidiyo acı badem
Btl_0909 Gulkar savaş hocaya güvendiğim için ilk sivasta yaptırmayı düsünmüstüm yani hastane ile ilgili cok bilgimde yok laboratuvarı embriyologları o yüzden yaptıran var mı diye bilgi almak istiyorum
Btl_0909 Ankara-58 mustafa taş hocayı bende takip ediyorum basari oranı cok yüksek ama ben ilk bi savas hocada denemeyi düsünmüstüm
Gulkar Btl_0909 Sivas ta vakit kaybetmeyin bütün çevrem Kayseri acibademden kesin sonuç aldılar zaten Kayseri’de yakın git gel yaptılar keşke önce gitseydim diyenler onkafar çok ki
Ankara-58 Btl_0909 şuan kayseri başladı dün mustafa taş başlıyorlar 43.300 TL ye hastane ilaçlar hariç 16000 ilaçları tutmus
tarcin38 Kayseri’de Mustafa taşta tüp bebek tedavisi gördüm şuan hamileyim çok şükür kesinlikle tavsiye ediyorum
Ucarbabyy Btl_0909 ben Malatya da doğu fertil de yaptırdım çok şükür ilk denemede pozitif oldu düşünebilirsiniz