Deryam35 Yagmurakyurek Odası 25. Haftada hazırdı canım kıyafetlerinize 34. Haftada yıkadım ütüledim. Hastane çantasının içine koyacağım bütün herşeyi yıkadım ütüledim fakat havasız kokmasın diye 37. Haftada hazırladım. Benim erken doğum riskim olmadığı için bu kadar geç hazırladım.
likesah Yagmurakyurek 33. Haftada kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestirdik. Cantayi da o zaman hazirlamaya basladim tamamen hazir olması 35. Haftayi buldu. Besik olarak park besik tercih ettik ama daha kurmadik tozlanmasin diye. Doguma gitmeden once kurariz muhtemelen.
Ozr42 29 Haftada çantayı hazırladım. Erkem doğum riskim var. Doktorum herşeye hazırlıklı ol hazırla demişti.Şuan 34 haftalığım .
Dileylim Hafta bittiğinde yıkamaya başladım yıkadığım gün sancım oldu erken doğum riskim olduğu öğrendim. 33. Hafta da ütüleyip yerleştirdim şimdi çantam hazır ama aklıma gelen bir şey oluyor hal ekliyorum
M198935 Yagmurakyurek şuan 34 haftaya girdim yeni ütüledim dolabını hazırladım bitti :) haftaya pijama falan alicam kendime 36da çanta hazır olmuş olur artık gerisi Rabbimin izniyle sağ salim gelmesi :)