Aryaam Kızlar saat 3 gibi oğluma pilav ve yoğurt verdim akşam saat 9. 10 gibi balık yemeğe gidicez bsy olurmu ya
ElifKarata Aryaam yok canm bisey olmaz aynı anda balik ve yogurt yemek kötü ama o da balık bayatsa taze baliksa hiç bisey olmaz. Biz balıkla bile tüketiyoruz yoğurt ayran 🥰
Kelebekmisaliihayat Aryaam arada çok saat var bir şey olmaz. Birlikte tüketmek riskli. Taze balık taze yoğurt olduğunda yine problem yok ama tazeliğinden emin olunmadığı için riskli olabilir beraber tüketmek. Sizin durumunuza sıkıntı yok. Afiyet olsun.
Harvicell Aryaam taze ise sorun olmaz gittiğimiz balık restorantında yoğurtlu mezeler oluyor genelde taze olduğu için hiç sorun yaşamadık
Maviev35 Aryaam balıkçılarda hep yoğurtlu mezeler de oluyor. Ben balığı ayranla tüketiyorum tazeyse. Sizin saat farkınızda var bir şey olmaz.
Kelebekmisaliihayat ElifKarata balığın tazeliğinden emin olmayınca birlikte tüketmek riskli geliyor. 😊
ElifKarata Kelebekmisaliihayat canm riske atmamak gerek ben taze ile bayat balığı çok net ayirt ediyorum oyuzden rahat tüketiyorum 🥰😇 bide aldgmz yer hep aynı günlük taze tutuluyor sahil kasabasindayiz oyuzden birazda güvenle yiyiyorz